More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Miguel Oliveira

  Continuăm prezentarea piloților care vor concura în acest sezon la clasa MotoGP cu Miguel Oliveira. Portughezul a impresionat asistența în a doua parte a sezonului trecut, după ce și-a adăugat în palmares primele două victorii din carieră la categoria regină.

  2020 a fost un sezon memorabil pentru Miguel Oliveira. Deși a avut un început de stagiune mai curând timid, portughezul a devenit un nume central în cea de-a doua jumătate de sezon. În Austria, el a profitat de duelul dintre Jack Miller și Pol Espargaro și și-a adjudecat primul succes stagional.

  În finala campionatului, la Portimao, Miguel Oliveira și-a respectat statutul de erou local și a câștigat fără emoții grand prix-ul de casă. Ca urmare a rezultatelor excelente obținute în 2020, el a făcut pasul în acest an spre echipa KTM de uzină.

  Astfel, el se va reîntâlni, pentru a treia oară în carieră din postură de coechipier cu Brad Binder. De altfel, ca notă de amănunt, Binder și Oliveira sunt singurii piloți din istorie care au reușit să obțină victorii alături de KTM.

  Prin urmare, misiunea lui Miguel Oliveira nu va fi una deloc ușoară. Astfel, portughezul va trebui să dovedească că nu este doar un simplu nou venit în cadrul echipei austriece. Împotriva unui pilot cu un spirit așa războinic ca al lui Brad Binder, Oliveira va avea o misiune foarte dificilă, dar nu imposibilă.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Sul Informacao


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss