Latest Posts

MotoGP 2021 – Miguel Oliveira

Vizualizări: 11238

Continuăm prezentarea piloților care vor concura în acest sezon la clasa MotoGP cu Miguel Oliveira. Portughezul a impresionat asistența în a doua parte a sezonului trecut, după ce și-a adăugat în palmares primele două victorii din carieră la categoria regină.

2020 a fost un sezon memorabil pentru Miguel Oliveira. Deși a avut un început de stagiune mai curând timid, portughezul a devenit un nume central în cea de-a doua jumătate de sezon. În Austria, el a profitat de duelul dintre Jack Miller și Pol Espargaro și și-a adjudecat primul succes stagional.

În finala campionatului, la Portimao, Miguel Oliveira și-a respectat statutul de erou local și a câștigat fără emoții grand prix-ul de casă. Ca urmare a rezultatelor excelente obținute în 2020, el a făcut pasul în acest an spre echipa KTM de uzină.

Astfel, el se va reîntâlni, pentru a treia oară în carieră din postură de coechipier cu Brad Binder. De altfel, ca notă de amănunt, Binder și Oliveira sunt singurii piloți din istorie care au reușit să obțină victorii alături de KTM.

Prin urmare, misiunea lui Miguel Oliveira nu va fi una deloc ușoară. Astfel, portughezul va trebui să dovedească că nu este doar un simplu nou venit în cadrul echipei austriece. Împotriva unui pilot cu un spirit așa războinic ca al lui Brad Binder, Oliveira va avea o misiune foarte dificilă, dar nu imposibilă.

Sursa: GP24
Photocredit: Sul Informacao
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss