GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP 2021 – Maverick Vinales

Vizualizări: 10254

Continuăm prezentarea piloților care vor concura în 2021 la clasa MotoGP cu Maverick Vinales. Spaniolul a fost una dintre marile deziluzii ale sezonului, iar 2021 va fi cu siguranță un moment oportun pentru a răzbuna un 2020 mai mult decât modest.

Aflat la startul celui șaptelea sezon la clasa regină, Maverick Vinales este în continuare în căutarea primului titlu mondial la MotoGP. Până acum, în niciunul dintre cele șase sezoane anterioare, Vinales nu a contat cu adevărat în lupta pentru titlul mondial la sfârșitul sezonului, fiind învins când de Marc Marquez, când de Joan Mir.

2021 a debutat într-o notă pozitivă, iar dacă e să dăm crezare datelor obținute în testele din Qatar, Vinales și-a depus candidatura pentru titlul mondial, Yamaha etalând o formă net superioară celei arătate în ultimii cinci-șase ani. Chiar și așa, dacă ne amintim de experiența trecutului, spaniolul a fost foarte rapid în teste, dar nu a arătat nimic concludent pe parcursul sezonului.

Chiar dacă a scăpat de povara numelui lui Valentino Rossi, misiunea lui Vinales pentru 2021 nu va fi una deloc ușoară. Noul său coechipier este Fabio Quartararo, care, fără îndoială, va fi unul dintre piloții de referință în acest sezon. Mai mult, asemeni lui Vinales, și Quartararo va încerca să-și spele păcatele din 2020.

Cu o motocicletă aparent demnă de titlu, Vinales va fi unul dintre piloții de urmăriți în 2021. Fără îndoială, spaniolul va livra dacă va avea materialul tehnic necesar să-și etaleze talentul incomensurabil, căci, constanța și viteza sunt dintre cele mai bune atribute ale sale.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Yamaha Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES