More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Maverick Vinales

  Continuăm prezentarea piloților care vor concura în 2021 la clasa MotoGP cu Maverick Vinales. Spaniolul a fost una dintre marile deziluzii ale sezonului, iar 2021 va fi cu siguranță un moment oportun pentru a răzbuna un 2020 mai mult decât modest.

  Aflat la startul celui șaptelea sezon la clasa regină, Maverick Vinales este în continuare în căutarea primului titlu mondial la MotoGP. Până acum, în niciunul dintre cele șase sezoane anterioare, Vinales nu a contat cu adevărat în lupta pentru titlul mondial la sfârșitul sezonului, fiind învins când de Marc Marquez, când de Joan Mir.

  2021 a debutat într-o notă pozitivă, iar dacă e să dăm crezare datelor obținute în testele din Qatar, Vinales și-a depus candidatura pentru titlul mondial, Yamaha etalând o formă net superioară celei arătate în ultimii cinci-șase ani. Chiar și așa, dacă ne amintim de experiența trecutului, spaniolul a fost foarte rapid în teste, dar nu a arătat nimic concludent pe parcursul sezonului.

  Chiar dacă a scăpat de povara numelui lui Valentino Rossi, misiunea lui Vinales pentru 2021 nu va fi una deloc ușoară. Noul său coechipier este Fabio Quartararo, care, fără îndoială, va fi unul dintre piloții de referință în acest sezon. Mai mult, asemeni lui Vinales, și Quartararo va încerca să-și spele păcatele din 2020.

  Cu o motocicletă aparent demnă de titlu, Vinales va fi unul dintre piloții de urmăriți în 2021. Fără îndoială, spaniolul va livra dacă va avea materialul tehnic necesar să-și etaleze talentul incomensurabil, căci, constanța și viteza sunt dintre cele mai bune atribute ale sale.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: Yamaha Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss