Latest Posts

MotoGP 2021 – Marc Marquez

Vizualizări: 10014

Continuăm prezentarea piloților participanți la clasa MotoGP cu nimeni altul decât Marc Marquez. Poate prea devreme pentru valoarea sa incomensurabilă, prezența atât de timpurie a spaniolului în lista noastră se datorează accidentării înfiorătoare suferite la Jerez, în prima etapă a sezonului 2020.

Astfel, spaniolul a fost scos din joc pentru tot restul anului trecut. Prin urmare, 2021 va fi un sezon de reacomodare, însuși spaniolul recunoscând că va fi foarte greu să revină la forma de dinaintea accidentării de la Jerez. Cu toate acestea, spiritul combativ atât de cunoscut face din Marquez un gladiator fără egal în grila actuală a motomondialului.

Totodată, noul sezon va reprezenta un motiv ideal de răzbunare pentru sextuplul campion mondial. După dezamăgirea din 2020, 2021 va fi o nouă oportunitate pentru pilotul spanil, de a-și arăta superioritatea talentului său în fața rivalilor din MotoGP, așa cum a făcut-o în mod constant până în 2019.

În 2021, el va avea, pentru al patrulea an la rând, un coechipier diferit. După Dani Pedrosa, Jorge Lorenzo și Alex Marquez, a venit ca Pol Espargaro să fie acum următorul coleg al lui Marc Marquez. Spaniolul a impresionat prin ritmul și constanța etalată în ultimele sezoane la KTM și cu siguranță va fi o nucă tare pentru Marquez.

Indiferent de rezultatul de la finalul sezonului ce stă să înceapă pe 28 martie în Qatar, Marc Marquez este deja o legendă a motomondialului, dovada vie în acest sens fiind cele șase titluri mondiale obținute deja la clasa mare, dar și dominația care a marcat în mod determinat anii 2010 din MotoGP.

Sursa: GP24
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss