More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Luca Marini

  Continuăm prezentările piloților implicați la clasa MotoGP în 2021 cu un alt debutant la categoria regină. După un 2020 impresionant la clasa Moto2, Luca Marini face pasul la MotoGP alături de Sky VR46, structura fratelui său mai mare, Valentino Rossi.

  Deși inițial nu se știa dacă Marini va face pasul sau nu la clasa regină în 2021, în toamnă, dilema a primat răspuns. Astfel, în premieră la clasa regină, italianul va fi primul pilot al structurii Sky VR46 prezent la categoria grea. Momentan, Marini va pilota în acest sezon o motocicletă Ducati.

  De altfel, în primele teste din Qatar, Marini, un pilot cu o înălțime cu mult peste medie, s-a plâns de faptul că motocicleta îi creează probleme la luarea virajelor. Până la soluționarea problemei, italianul are în spatele său un palmares considerabil, chiar dacă nu este cel mai valoros dintre cei care vor debuta în acest sezon la clasa regină.

  În 2020, ultimul său la clasa intermediară, Marini s-a luptat la titlul mondial până la Portimao. În cele din urmă, fratele mai mic al lui Valentino Rossi a fost nevoit să se recunoască învins de Enea Bastianini, mulțumindu-se, în cele din urmă, cu titlul neoficial de vicecampion al clasei Moto2.

  Dincolo de sprijinul intens oferit de-a lungul carierei de fratele său, Luca Marini a ilustrat și singur că are toate competențele necesare pentru a fi un pilot la categoria regină a motomondialului. De altfel, notabil în stilul său de pilotaj este constanța și calmul de care dovadă în cele mai tensionate momente ale cursei, Valentino Rossi afirmând despre fratele său mai mic că este mult mai calm decât el.

  În 2021, Luca Marini va trebui să închidă gura multor critici care susțin că locul său la MotoGP se datorează eminamente conexiunii directe care îl leagă de Valentino Rossi. Misiunea sa nu va fi una ușor, mai ales că în cadrul structurii Avintia/Sky VR46, coechipier îi va fi nimeni altul decât Enea Bastianini, fostul său rival de la clasa intermediară, Moto2.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Cycle News


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss