More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Lorenzo Savadori

  Continuăm prezentarea piloților din MotoGP cu ultimul dintre piloții titulari anunțat, Lorenzo Savadori. Tânărul rider italian va lua parte în 2021 la primul său sezon întreg la categoria regină alături de constructorul din Noale.

  Dacă până anul trecut Savadori era test riderul oficial al echipei Aprilia, șansa i-a surâs pe finalul sezonului. După prestațiile modeste ale lui Bradley Smith, italianul a primit șansa mult visată. Debutul la clasa regină alături de gruparea din Noale.

  În puținele curse în care a concurat anul trecut, Savadori a fost un pilot interesant de urmărit, dar cu puține șanse la rezultate bune, tocmai datorită faptului că Aprilia în repetate rânduri a fost departe de ceilalți constructori implicați la MotoGP. Un izolat loc 18 a fost cea mai bună clasare a italianului, departe de așteptările sale.

  Alegerea lui Lorenzo Savadori pentru 2021 a venit foarte târziu, abia în martie. Inițial, echipa italiană și-a dorit un nume nou, dar a fost refuzată de mulți dintre piloți de top din Moto2, cum ar fi Fabio Di Giannantonio, Joe Roberts sau Marco Bezzecchi. În cele din urmă, Aprilia l-a ales pe Savadori.

  Italianul va avea o misiune foarte dificilă în 2021. Alături de el, la Aprilia va concura Aleix Espargaro, spaniolul fiind la al cincilea sezon alături de gruparea din Noale. În teste, Savadori nu a ieșit prea mult în evidență, fiind mai mereu în umbra lui Espargaro. Dacă va dori să-și păstreze locul la MotoGP și pentru anul viitor, italianul va fi obligat să obțină rezultate serioase în 2021.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Gresini Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss