Latest Posts

MotoGP 2021 – Lorenzo Savadori

Vizualizări: 19650

Continuăm prezentarea piloților din MotoGP cu ultimul dintre piloții titulari anunțat, Lorenzo Savadori. Tânărul rider italian va lua parte în 2021 la primul său sezon întreg la categoria regină alături de constructorul din Noale.

Dacă până anul trecut Savadori era test riderul oficial al echipei Aprilia, șansa i-a surâs pe finalul sezonului. După prestațiile modeste ale lui Bradley Smith, italianul a primit șansa mult visată. Debutul la clasa regină alături de gruparea din Noale.

În puținele curse în care a concurat anul trecut, Savadori a fost un pilot interesant de urmărit, dar cu puține șanse la rezultate bune, tocmai datorită faptului că Aprilia în repetate rânduri a fost departe de ceilalți constructori implicați la MotoGP. Un izolat loc 18 a fost cea mai bună clasare a italianului, departe de așteptările sale.

Alegerea lui Lorenzo Savadori pentru 2021 a venit foarte târziu, abia în martie. Inițial, echipa italiană și-a dorit un nume nou, dar a fost refuzată de mulți dintre piloți de top din Moto2, cum ar fi Fabio Di Giannantonio, Joe Roberts sau Marco Bezzecchi. În cele din urmă, Aprilia l-a ales pe Savadori.

Italianul va avea o misiune foarte dificilă în 2021. Alături de el, la Aprilia va concura Aleix Espargaro, spaniolul fiind la al cincilea sezon alături de gruparea din Noale. În teste, Savadori nu a ieșit prea mult în evidență, fiind mai mereu în umbra lui Espargaro. Dacă va dori să-și păstreze locul la MotoGP și pentru anul viitor, italianul va fi obligat să obțină rezultate serioase în 2021.

Sursa: GP24
Photocredit: Gresini Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss