Latest Posts

MotoGP 2021 – Jorge Martin

Vizualizări: 14231

2021 va fi cel de-al 73-lea sezon din istoria campionatului mondial de motociclism viteză. Fără îndoială, clasa regină, intitulată MotoGP din 2002 încoace, este punctul de atracție major și în 2021. Prin urmare, începem prezentarea piloților care vor concura în acest an la MotoGP cu Jorge Martin, probabil cel mai valoros dintre debutanți.

După ce a impresionat sezonul trecut la Moto2 și a trecut și prin infernul infectării cu noul Coronavirus, Jorge Martin face pasul anul acesta la clasa regină alături de Pramac Ducati. Văzut de oamenii de specialitate din lumea motociclismului ca fiind cel mai valoros dintre debutanți, Martin va avea multe de demonstrat în 2021 dacă dorește să iasă în față pentru un loc la o echipă de uzină în viitor.

Protejatul lui Jorge Lorenzo are un palmares deja impresionant în spate. În 2018, după un duel intens cu Marco Bezzecchi, el a reușit să-și adjudece titlul mondial al clasei Moto3, alături de echipa regretatului Fausto Gresini. În 2019, Aki Ajo l-a ochit pentru proiectul său de la clasa intermediară, dar Martin a avut un sezon plin de încercări.

2020 a fost sezonul mult așteptat pentru tânărul pilot originar din Mallorca. Din nefericire, noul Coronavirus i-a venit de hac și l-a obligat să lipsească de la câteva curse. Astfel, orice șansă reală la titlul mondial s-a dus pe apa sâmbetei. Cu siguranță, fără nefericitul virus, Martin ar fi fost un candidat foarte serios la titlul câștigat în cele din urmă de Enea Bastianini.

Pentru 2021, așa cum am specificat deja, Jorge Martin va primi o motocicletă Ducati din partea echipei Pramac, pentru a-și arăta cu adevărat potențial de viitor superstar al motomondialului. Alături de pilotul din Mallorca, în cadrul echipei italiene, va pilota și Johann Zarco.

Sursa: GP24
Photocredit: Pramac Ducati
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss