GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP 2021 – Johann Zarco

Vizualizări: 10908

Continuăm prezentarea piloților de la MotoGP cu unul dintre cei mai experimentați piloți de pe grila clasei mari, Johann Zarco. Aflat deja la al cincilea sezon la MotoGP, francezul face pasul în acest an spre un nou challenge.

Patru sezoane fără victorie, dar cu multe momente pozitive. Cam așa am putea rezuma momentan cariera lui Johann Zarco, unul dintre cei mai versatili piloți din grila actuală. În afară de periplul de la KTM, francezul și-a demonstrat valoarea incontestabilă atât pe motociclete Yamaha, cât și pe Honda și Ducati.

De altfel, în 2020, Zarco a impresionat profund prin clasări constante în top zece cu cea mai slabă echipă din motomondial, Avintia. Fără îndoială, referința a fost dată de podiumul de la Brno. Mulți fani și unii specialiști sperau să îl vadă pe talentatul pilot francez la echipa de uzină Ducati, dar, italienii au preferat să-l aducă pe Francesco Bagnaia pentru 2021.

Pentru 2021, Zarco va face pasul spre Pramac. Echipa italiană îi va oferi modelul cel mai nou de motocicletă Ducati, GP21, iar încă din teste, Zarco s-a simțit ca peștele în apă. De altfel, în Qatar, el a doborât recordul all time de viteză în MotoGP, oprind vitezometrul la 357,6 km/h.

În noua sa provocare el va face echipă cu Jorge Martin, unul dintre cei mai promițători piloți din motomondial și debutant la clasa mare. Momentan, după cum ne arată rezultatele din teste, Zarco are asul în mânecă în duelul intern de la Pramac, dar, după cum bine știm, Jorge Martin este un luptător desăvârșit și nu se va lăsa învins fără a se bate până la ultima picătură de sudoare.

Dacă totul va merge bine, am putea asista în sfârșit la un backflip al victoriei pentru Johann Zarco în 2021. În repetate rânduri, francezul a fost aproape de victorie în trecut, ratând de puțin succese de etapă în epoca Tech3 Yamaha. Cu siguranță, dacă victoria va veni, probabil că și Ducati îl vor lua în calcul pentru un loc la echipa de uzină.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Pramac Ducati
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES