More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Johann Zarco

  Continuăm prezentarea piloților de la MotoGP cu unul dintre cei mai experimentați piloți de pe grila clasei mari, Johann Zarco. Aflat deja la al cincilea sezon la MotoGP, francezul face pasul în acest an spre un nou challenge.

  Patru sezoane fără victorie, dar cu multe momente pozitive. Cam așa am putea rezuma momentan cariera lui Johann Zarco, unul dintre cei mai versatili piloți din grila actuală. În afară de periplul de la KTM, francezul și-a demonstrat valoarea incontestabilă atât pe motociclete Yamaha, cât și pe Honda și Ducati.

  De altfel, în 2020, Zarco a impresionat profund prin clasări constante în top zece cu cea mai slabă echipă din motomondial, Avintia. Fără îndoială, referința a fost dată de podiumul de la Brno. Mulți fani și unii specialiști sperau să îl vadă pe talentatul pilot francez la echipa de uzină Ducati, dar, italienii au preferat să-l aducă pe Francesco Bagnaia pentru 2021.

  Pentru 2021, Zarco va face pasul spre Pramac. Echipa italiană îi va oferi modelul cel mai nou de motocicletă Ducati, GP21, iar încă din teste, Zarco s-a simțit ca peștele în apă. De altfel, în Qatar, el a doborât recordul all time de viteză în MotoGP, oprind vitezometrul la 357,6 km/h.

  În noua sa provocare el va face echipă cu Jorge Martin, unul dintre cei mai promițători piloți din motomondial și debutant la clasa mare. Momentan, după cum ne arată rezultatele din teste, Zarco are asul în mânecă în duelul intern de la Pramac, dar, după cum bine știm, Jorge Martin este un luptător desăvârșit și nu se va lăsa învins fără a se bate până la ultima picătură de sudoare.

  Dacă totul va merge bine, am putea asista în sfârșit la un backflip al victoriei pentru Johann Zarco în 2021. În repetate rânduri, francezul a fost aproape de victorie în trecut, ratând de puțin succese de etapă în epoca Tech3 Yamaha. Cu siguranță, dacă victoria va veni, probabil că și Ducati îl vor lua în calcul pentru un loc la echipa de uzină.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Pramac Ducati


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss