Latest Posts

MotoGP 2021 – Joan Mir

Vizualizări: 11765

Încheiem prezentarea piloților care vor concura în 2021 la MotoGP cu nimeni altul decât Joan Mir. Campionul mondial în exercițiu a fost marea surpriză a sezonului trecut în care și-a adjudecat primul titlu mondial din carieră la clasa regină în doar cel de-al doilea său sezon plin la categoria mare.

Constanța a fost cheia succesului lui Joan Mir în 2020. Ibericul a fost de departe cel mai constant pilot într-o stagiune nebună. Cu doar o singură victorie, dar cu numeroase clasări în top cinci, Mir și-a adjudecat un titlu mondial îndelung așteptat pentru cei de la Suzuki.

Japonezii au făcut dubla, grație titlului mondial obținut la echipe. Mir a fost liantul succesului pentru Suzuki, fiind cel care a tras după el întregul efort al structurii conduse de Davide Brivio. După plecarea lui Brivio, Suzuki ar putea fi afectată de plecarea strategului principal.

Revenind la Joan Mir, misiunea acestuia nu va fi una deloc ușoară. În interiorul echipei, Alex Rins va dori răzbunare pentru ratarea titlului mondial la piloți în 2020, iar în afara echipei, numeroși rivali își doresc coroana spaniolului. Prin urmare, Mir va avea mult de furcă în încercarea sa de a își apăra titlul mondial adjudecat anul trecut.

Dacă Joan Mir va reuși să-și păstreze constanța în 2021, el va avea o șansă reală la păstrarea titlului mondial adjudecat anul trecut. Cheia e la motocicleta sa și la felul în care Suzuki a reușit să-și construiască motocicleta din acest an după plecarea lui Davide Brivio în Formula 1.

Sursa: GP24
Photocredit: Suzuki
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss