More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Joan Mir

  Încheiem prezentarea piloților care vor concura în 2021 la MotoGP cu nimeni altul decât Joan Mir. Campionul mondial în exercițiu a fost marea surpriză a sezonului trecut în care și-a adjudecat primul titlu mondial din carieră la clasa regină în doar cel de-al doilea său sezon plin la categoria mare.

  Constanța a fost cheia succesului lui Joan Mir în 2020. Ibericul a fost de departe cel mai constant pilot într-o stagiune nebună. Cu doar o singură victorie, dar cu numeroase clasări în top cinci, Mir și-a adjudecat un titlu mondial îndelung așteptat pentru cei de la Suzuki.

  Japonezii au făcut dubla, grație titlului mondial obținut la echipe. Mir a fost liantul succesului pentru Suzuki, fiind cel care a tras după el întregul efort al structurii conduse de Davide Brivio. După plecarea lui Brivio, Suzuki ar putea fi afectată de plecarea strategului principal.

  Revenind la Joan Mir, misiunea acestuia nu va fi una deloc ușoară. În interiorul echipei, Alex Rins va dori răzbunare pentru ratarea titlului mondial la piloți în 2020, iar în afara echipei, numeroși rivali își doresc coroana spaniolului. Prin urmare, Mir va avea mult de furcă în încercarea sa de a își apăra titlul mondial adjudecat anul trecut.

  Dacă Joan Mir va reuși să-și păstreze constanța în 2021, el va avea o șansă reală la păstrarea titlului mondial adjudecat anul trecut. Cheia e la motocicleta sa și la felul în care Suzuki a reușit să-și construiască motocicleta din acest an după plecarea lui Davide Brivio în Formula 1.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Suzuki


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss