GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP 2021 – Joan Mir

Joan Mir
Vizualizări: 10624

Încheiem prezentarea piloților care vor concura în 2021 la MotoGP cu nimeni altul decât Joan Mir. Campionul mondial în exercițiu a fost marea surpriză a sezonului trecut în care și-a adjudecat primul titlu mondial din carieră la clasa regină în doar cel de-al doilea său sezon plin la categoria mare.

Constanța a fost cheia succesului lui Joan Mir în 2020. Ibericul a fost de departe cel mai constant pilot într-o stagiune nebună. Cu doar o singură victorie, dar cu numeroase clasări în top cinci, Mir și-a adjudecat un titlu mondial îndelung așteptat pentru cei de la Suzuki.

Japonezii au făcut dubla, grație titlului mondial obținut la echipe. Mir a fost liantul succesului pentru Suzuki, fiind cel care a tras după el întregul efort al structurii conduse de Davide Brivio. După plecarea lui Brivio, Suzuki ar putea fi afectată de plecarea strategului principal.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Revenind la Joan Mir, misiunea acestuia nu va fi una deloc ușoară. În interiorul echipei, Alex Rins va dori răzbunare pentru ratarea titlului mondial la piloți în 2020, iar în afara echipei, numeroși rivali își doresc coroana spaniolului. Prin urmare, Mir va avea mult de furcă în încercarea sa de a își apăra titlul mondial adjudecat anul trecut.

Dacă Joan Mir va reuși să-și păstreze constanța în 2021, el va avea o șansă reală la păstrarea titlului mondial adjudecat anul trecut. Cheia e la motocicleta sa și la felul în care Suzuki a reușit să-și construiască motocicleta din acest an după plecarea lui Davide Brivio în Formula 1.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Suzuki
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES