GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP 2021 – Jack Miller

Vizualizări: 10825

Continuăm prezentarea piloților de MotoGP cu Jack Miller. Australianul a fost omul de urmărit în testele din Qatar, iar noul recrut al echipei Ducati a fost cel mai rapid și pare, cel puțin pentru moment, principalul favorit la victorie în prima etapă.

2020 a fost un sezon foarte ciudat pentru Jack Miller. În repetate ocazii, australianul părea că-și va adjudeca o victorie de etapă, dar, din nefericire pentru el, acel succes providențial și mult așteptat nu a mai venit deloc. Totuși, a doua jumătate a fost una foarte puternică pentru Miller.

În 2021, el face pasul în sfârșit spre Ducati. Pentru prima oară în carieră, Miller va avea în premieră o motocicletă full factory. De altfel, încă din teste, australianul și-a anunțat intențiile belicoase pentru noul sezon. Cel mai rapid tur din istoria circuitului din Qatar, iar Miller pare favorit pentru victorie în prima etapă.

Misiunea lui Jack Miller nu va fi una ușoară, mai ales că, alături de el, la Ducati, Pecco Bagnaia va face pasul. Cei doi vor fi coechipieri pentru al treilea an la rând, după cele două sezoane petrecute împreună la Pramac. Chiar și așa, Miller are avantajul psihologic în mod clar asupra lui Bagnaia.

 

Sursa: GP24
Photocredit: Ducati
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES