More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Jack Miller

  Continuăm prezentarea piloților de MotoGP cu Jack Miller. Australianul a fost omul de urmărit în testele din Qatar, iar noul recrut al echipei Ducati a fost cel mai rapid și pare, cel puțin pentru moment, principalul favorit la victorie în prima etapă.

  2020 a fost un sezon foarte ciudat pentru Jack Miller. În repetate ocazii, australianul părea că-și va adjudeca o victorie de etapă, dar, din nefericire pentru el, acel succes providențial și mult așteptat nu a mai venit deloc. Totuși, a doua jumătate a fost una foarte puternică pentru Miller.

  În 2021, el face pasul în sfârșit spre Ducati. Pentru prima oară în carieră, Miller va avea în premieră o motocicletă full factory. De altfel, încă din teste, australianul și-a anunțat intențiile belicoase pentru noul sezon. Cel mai rapid tur din istoria circuitului din Qatar, iar Miller pare favorit pentru victorie în prima etapă.

  Misiunea lui Jack Miller nu va fi una ușoară, mai ales că, alături de el, la Ducati, Pecco Bagnaia va face pasul. Cei doi vor fi coechipieri pentru al treilea an la rând, după cele două sezoane petrecute împreună la Pramac. Chiar și așa, Miller are avantajul psihologic în mod clar asupra lui Bagnaia.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: Ducati


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss