More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Iker Lecuona

  Continuăm prezentarea grilei de start a clasei MotoGP cu Iker Lecuona. Cel mai tânăr pilot de la categoria regină va porni la start în cel de-al doilea sezon alături de Tech3.

  La doar 21 de ani, Lecuona este cel mai tânăr pilot de la clasa MotoGP. După un 2020 marcat de numeroase probleme, dar și de inconstanță, pilotul spaniol va avea o misiune dificilă de îndeplinit dacă va dori să-și îndeplinească obiectivul, de a rămâne la clasa mare și la anul.

  În testele din Qatar, spaniolul nu a rupt gura târgului și a fost mai tot timpul în spatele lui Danilo Petrucci, noul venit în cadrul echipei Tech3. De altfel, pentru noul sezon, misiunea lui Lecuona va fi una extrem de dificilă, mai ales că Danilo Petrucci este deja multiplu câștigător de GP la categoria regină.

  Cu toate acestea, faptul că este la al doilea an cu motorul KTM, ar putea ușura puțin misiunea lui Lecuona. Totuși, experiența imensă a lui Danilo Petrucci acumulată la Pramac și la Ducati nu trebuie deloc neglijată. Scurt spus, misiunea spaniolului se anunță foarte dificilă, dar nu imposibilă.

  Dacă Iker Lecuona va rezolva problemele legate de constanță și va reuși să treacă peste accidentările întâmpinate în 2020, spaniolul va fi o nucă tare în duelurile de la mijlocul plutonului și ar putea atrage atenția unor echipe mai competitive decât Tech3. În caz contrar, drumul său la clasa regină s-ar putea complica sau chiar opri. Un an de cumpănă pentru tânărul pilot al echipei Tech3 KTM.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: Tech3


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss