Latest Posts

MotoGP 2021 – Iker Lecuona

Vizualizări: 10865

Continuăm prezentarea grilei de start a clasei MotoGP cu Iker Lecuona. Cel mai tânăr pilot de la categoria regină va porni la start în cel de-al doilea sezon alături de Tech3.

La doar 21 de ani, Lecuona este cel mai tânăr pilot de la clasa MotoGP. După un 2020 marcat de numeroase probleme, dar și de inconstanță, pilotul spaniol va avea o misiune dificilă de îndeplinit dacă va dori să-și îndeplinească obiectivul, de a rămâne la clasa mare și la anul.

În testele din Qatar, spaniolul nu a rupt gura târgului și a fost mai tot timpul în spatele lui Danilo Petrucci, noul venit în cadrul echipei Tech3. De altfel, pentru noul sezon, misiunea lui Lecuona va fi una extrem de dificilă, mai ales că Danilo Petrucci este deja multiplu câștigător de GP la categoria regină.

Cu toate acestea, faptul că este la al doilea an cu motorul KTM, ar putea ușura puțin misiunea lui Lecuona. Totuși, experiența imensă a lui Danilo Petrucci acumulată la Pramac și la Ducati nu trebuie deloc neglijată. Scurt spus, misiunea spaniolului se anunță foarte dificilă, dar nu imposibilă.

Dacă Iker Lecuona va rezolva problemele legate de constanță și va reuși să treacă peste accidentările întâmpinate în 2020, spaniolul va fi o nucă tare în duelurile de la mijlocul plutonului și ar putea atrage atenția unor echipe mai competitive decât Tech3. În caz contrar, drumul său la clasa regină s-ar putea complica sau chiar opri. Un an de cumpănă pentru tânărul pilot al echipei Tech3 KTM.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Tech3
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss