More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Franco Morbidelli

  Penultimul pilot din lista celor prezenți la clasa MotoGP este Franco Morbidelli. Cu o a doua jumătate de sezon excepțională, italianul a fost omul de învins în ultima parte a lui 2020. Morbidelli a avut neșansa unui start modest de sezon, altfel am fi vorbit despre el din postura de campion mondial.

  Mai nimeni nu se aștepta ca Franco Morbidelli să-l învingă pe Fabio Quartararo în 2020. Cel puțin, nu după primele două etape ale sezonului. Chiar și așa, italianul a reușit să dovedească tuturor de ce este unul dintre piloții de referință a clasei MotoGP.

  În cele din urmă, tocmai datorită startului de sezon mai modest, Morbidelli a fost nevoit să se mulțumească cu titlul neoficial de vicecampion mondial, fiind învins doar de Joan Mir. Trei victorii și alte două podiumuri l-au adus pe italian în lista favoriților și pentru 2021.

  În testele din Qatar, Morbidelli a fost mai mereu unul dintre protagoniști și va fi cu siguranță, din nou, unul dintre piloții cu șanse reale la adjudecarea titlului mondial. Misiunea lui pentru 2021 nu va fi una prea facilă, mai ales că va da peste Valentino Rossi în propria echipă.

  Avantajul lui Morbidelli asupra Valentino Rossi nu este unul semnificativ, căci palmaresul stă momentan de partea mentorului său. Chiar și așa, forma etalată în teste ne arată un favorit cert în duelul intern de la Petronas SRT. Însă, cu Rossi în echipă, nu se știe niciodată cum va fi situația, mai ales că vorbim despre probabil cel mai mare pilot din istoria motomondialului.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: Petronas SRT


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss