Latest Posts

MotoGP 2021 – Fabio Quartararo

Vizualizări: 11400

Continuăm prezentarea piloților de la clasa MotoGP cu Fabio Quartararo. Francezul a debutat ca din pușcă în 2020, însă, finalul de sezon a fost unul extrem de modest, departe de pretențiile sale. În 2021, el va încerca să-și răzbune insuccesul de anul trecut.

După primele două etape de la Jerez, nimeni și nimic nu părea că-l va opri pe Fabio Quartararo din drumul său spre primul titlu mondial din carieră. Dar, așa cum aveam să vedem, în tot restul sezonul, francezul nu a mizat pe cheia constanței, așa cum au făcut-o ceilalți piloți din fața sa.

Astfel, din pretendent la titlul mondial, Fabio Quartararo s-a văzut aruncat abia pe locul al optulea în clasamentul general al piloților la final de 2020. Încă de la începutul sezonului trecut, se știa că francezul va face pasul spre echipa de uzină în 2021. Astfel, Quartararo va pilota în sfârșit o motocicletă full factory.

În testele din Qatar, Quartararo a fost unul dintre puținii piloți care au reușit să țină pasul cu cei de la Ducati, fiind cel mai bine clasat pilot non Ducati. Aparent, noua motocicletă Yamaha este pe gustul francezului, iar dacă totul va continua în acest ritm, el va fi, din nou, un pretendent la titlul mondial al clasei mari.

Misiunea sa nu va fi una ușoară, căci, alături de el, îl va avea pe Maverick Vinales, unul dintre cei mai talentați din grila de start. De altfel, în Qatar, cei doi au avut timpi pe tur extrem de apropiați, diferența făcându-se uneori la miime de secundă. O misiune grea pentru Quartararo, dar nu imposibilă.

Sursa: GP24
Photocredit: Yamaha Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss