More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Fabio Quartararo

  Continuăm prezentarea piloților de la clasa MotoGP cu Fabio Quartararo. Francezul a debutat ca din pușcă în 2020, însă, finalul de sezon a fost unul extrem de modest, departe de pretențiile sale. În 2021, el va încerca să-și răzbune insuccesul de anul trecut.

  După primele două etape de la Jerez, nimeni și nimic nu părea că-l va opri pe Fabio Quartararo din drumul său spre primul titlu mondial din carieră. Dar, așa cum aveam să vedem, în tot restul sezonul, francezul nu a mizat pe cheia constanței, așa cum au făcut-o ceilalți piloți din fața sa.

  Astfel, din pretendent la titlul mondial, Fabio Quartararo s-a văzut aruncat abia pe locul al optulea în clasamentul general al piloților la final de 2020. Încă de la începutul sezonului trecut, se știa că francezul va face pasul spre echipa de uzină în 2021. Astfel, Quartararo va pilota în sfârșit o motocicletă full factory.

  În testele din Qatar, Quartararo a fost unul dintre puținii piloți care au reușit să țină pasul cu cei de la Ducati, fiind cel mai bine clasat pilot non Ducati. Aparent, noua motocicletă Yamaha este pe gustul francezului, iar dacă totul va continua în acest ritm, el va fi, din nou, un pretendent la titlul mondial al clasei mari.

  Misiunea sa nu va fi una ușoară, căci, alături de el, îl va avea pe Maverick Vinales, unul dintre cei mai talentați din grila de start. De altfel, în Qatar, cei doi au avut timpi pe tur extrem de apropiați, diferența făcându-se uneori la miime de secundă. O misiune grea pentru Quartararo, dar nu imposibilă.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Yamaha Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss