More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Enea Bastainini

  Continuăm prezentarea piloților care vor lua startul la MotoGP în 2021 cu Enea Bastianini, nimeni altul decât campionul mondial al clasei Moto2. În acest an, Bastianini va face pasul la clasa MotoGP alături de Sky VR46/Avintia.

  Cel mai bun debutant în testele din Qatar la clasa MotoGP. Campion mondial la clasa Moto2. Numeroase victorii și podiumuri la clasa Moto3. Un palmares deja impresionant pentru tânărul Enea Bastianini. Italianul va fi unul dintre cei trei debutanți care vor face pasul în 2021 la clasa regină.

  Unul dintre puținii italieni care nu fac parte din academia de talente a lui Valentino Rossi, Enea Bastianini vine la clasa MotoGP alături de Avintia. Cel supranumit Bestia este un pilot de mare perspectivă și este văzut ca fiind un viitor candidat la titlul mondial la clasa regină.

  În 2021, misiunea sa nu va fi una facilă. Cu toate că a debutat deja cu dreptul în testul inaugural din Qatar, Bastianini trebuie să treacă prin furcile caudine ale curselor de la MotoGP, înainte să-și confirme statutul de viitor superstar al campionatului mondial de motociclism viteză.

  Bastianini vine la clasa regină după un 2020 stelar. Italianul a luat un titlu mondial îndelung așteptat și meritat la clasa Moto2, alături de ItalTrans, una dintre echipele care au surprins plăcut de-a lungul anilor la categoria intermediară. Bastianini s-a duelat până în ultima etapă cu alți trei piloți, în persoanele lui Sam Lowes, Luca Marini și Marco Bezzecchi pentru a-și trece în conturile sale primul titlu mondial din carieră.

  În 2021, el va face echipă la Sky VR46/Avintia cu Luca Marini, marele rival de anul trecut și fratele mai mic al lui Valentino Rossi. Pentru Bastianini, acest nou challenge va fi unul foarte important, iar toți ochii vor fi ațintiți pe el și ceilalți doi debutanți de mare calibru, Jorge Martin și Luca Marini.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Corse di Moto


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss