GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP 2021 – Enea Bastainini

Vizualizări: 15487

Continuăm prezentarea piloților care vor lua startul la MotoGP în 2021 cu Enea Bastianini, nimeni altul decât campionul mondial al clasei Moto2. În acest an, Bastianini va face pasul la clasa MotoGP alături de Sky VR46/Avintia.

Cel mai bun debutant în testele din Qatar la clasa MotoGP. Campion mondial la clasa Moto2. Numeroase victorii și podiumuri la clasa Moto3. Un palmares deja impresionant pentru tânărul Enea Bastianini. Italianul va fi unul dintre cei trei debutanți care vor face pasul în 2021 la clasa regină.

Unul dintre puținii italieni care nu fac parte din academia de talente a lui Valentino Rossi, Enea Bastianini vine la clasa MotoGP alături de Avintia. Cel supranumit Bestia este un pilot de mare perspectivă și este văzut ca fiind un viitor candidat la titlul mondial la clasa regină.

În 2021, misiunea sa nu va fi una facilă. Cu toate că a debutat deja cu dreptul în testul inaugural din Qatar, Bastianini trebuie să treacă prin furcile caudine ale curselor de la MotoGP, înainte să-și confirme statutul de viitor superstar al campionatului mondial de motociclism viteză.

Bastianini vine la clasa regină după un 2020 stelar. Italianul a luat un titlu mondial îndelung așteptat și meritat la clasa Moto2, alături de ItalTrans, una dintre echipele care au surprins plăcut de-a lungul anilor la categoria intermediară. Bastianini s-a duelat până în ultima etapă cu alți trei piloți, în persoanele lui Sam Lowes, Luca Marini și Marco Bezzecchi pentru a-și trece în conturile sale primul titlu mondial din carieră.

În 2021, el va face echipă la Sky VR46/Avintia cu Luca Marini, marele rival de anul trecut și fratele mai mic al lui Valentino Rossi. Pentru Bastianini, acest nou challenge va fi unul foarte important, iar toți ochii vor fi ațintiți pe el și ceilalți doi debutanți de mare calibru, Jorge Martin și Luca Marini.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Corse di Moto
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES