More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Danilo Petrucci

  Continuăm prezentarea piloților clasei MotoGP cu Danilo Petrucci. Carismaticul pilot italian va face pasul în 2021 de la echipa Ducati de uzină la Tech3 KTM, în ceea ce, la prima vedere pare un regres considerabil.

  După doar două sezoane petrecute alături de echipa Ducati, Danilo Petrucci face pasul în 2021 la echipa lui Herve Poncharal, Tech3 KTM. După un 2020 mai curând modest, dar în care a obținut o victorie stagională, pe ploaie, la Le Mans, italianul va trebui să muncească din greu dacă își dorește din nou un ghidon la o echipă de uzină.

  În testele din Qatar, evoluția lui Petrucci a fost în nota modestă a echipelor propulsate cu motoare KTM. Cu toate acestea, el a fost mai mereu cel mai rapid pilot al echipei Tech3 și pare mare favorit în duelul intern cu Iker Lecuona.

  Experiența lui Danilo Petrucci va fi foarte utilă echipei Tech3. Aflat la al zecelea sezon la clasa mare, italianul își va aduce întregul know how pentru a încerca să repete succesele lui Miguel Oliveira de anul trecut. Date fiind testele, misiunea pare foarte grea, dar, cel supranumit Petrux este cunoscut pentru spiritul său războinic.

  Dacă Petrucci va reuși să impresioneze alături de Tech3, cariera italianului l-ar putea readuce în vizorul echipelor de uzină. Dacă nu, cariera lui Petrucci ar putea lua o turnură nefericită. Indiferent de scenariu, 2021 va fi un an deosebit de important pentru noul pilot al celor de la Tech3 KTM.

  Sursa: GP24
  Photocredit: KTM Tech3

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  GP24

  Latest Posts

  Don't Miss