More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Danilo Petrucci

  Continuăm prezentarea piloților clasei MotoGP cu Danilo Petrucci. Carismaticul pilot italian va face pasul în 2021 de la echipa Ducati de uzină la Tech3 KTM, în ceea ce, la prima vedere pare un regres considerabil.

  După doar două sezoane petrecute alături de echipa Ducati, Danilo Petrucci face pasul în 2021 la echipa lui Herve Poncharal, Tech3 KTM. După un 2020 mai curând modest, dar în care a obținut o victorie stagională, pe ploaie, la Le Mans, italianul va trebui să muncească din greu dacă își dorește din nou un ghidon la o echipă de uzină.

  În testele din Qatar, evoluția lui Petrucci a fost în nota modestă a echipelor propulsate cu motoare KTM. Cu toate acestea, el a fost mai mereu cel mai rapid pilot al echipei Tech3 și pare mare favorit în duelul intern cu Iker Lecuona.

  Experiența lui Danilo Petrucci va fi foarte utilă echipei Tech3. Aflat la al zecelea sezon la clasa mare, italianul își va aduce întregul know how pentru a încerca să repete succesele lui Miguel Oliveira de anul trecut. Date fiind testele, misiunea pare foarte grea, dar, cel supranumit Petrux este cunoscut pentru spiritul său războinic.

  Dacă Petrucci va reuși să impresioneze alături de Tech3, cariera italianului l-ar putea readuce în vizorul echipelor de uzină. Dacă nu, cariera lui Petrucci ar putea lua o turnură nefericită. Indiferent de scenariu, 2021 va fi un an deosebit de important pentru noul pilot al celor de la Tech3 KTM.

  Sursa: GP24

  Photocredit: KTM Tech3


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss