More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Brad Binder

  Continuăm prezentarea piloților de la MotoGP cu Brad Binder. Sud africanul a fost unul dintre cei nouă învingători de grand prix în 2020, aducând totodată prima victorie din istorie pentru KTM la categoria regină.

  Brno va rămâne cu siguranță pentru totdeauna în amintirile lui Brad Binder. Tânărul și talentatul pilot sud-african și-a adjudecat prima victorie din carieră în Cehia și a adus și prima victorie din istoria KTM la clasa regină. Totuși, după acest moment de glorie, Binder nu prea a mai ieșit în evident fiind net în urma coechipierului său, Pol Espargaro.

  Cu toate acestea, sud-africanul a ratat la mustață o clasare în top zece la primul sezon la categoria mare, reușind să încheie în anul de debut pe un onorabil loc 11. Mai mult, Binder a obținut și titlul de Rookie of The Year, destinat celui mai bun debutant la clasa MotoGP.

  2021 pare că nu a debutat prea bine pentru Brad Binder. Pilotul KTM a avut, la fel ca și ceilalți rideri angrenați pe celelalte motociclete ale constructorului austriac, probleme mari de adaptare la noua motocicletă propusă pentru noul sezon. Chiar și așa, spiritul său de războinic nu se va da bătut prea ușor, așa cum deja ne-a arătat-o în 2020.

  Pentru noul sezon, Binder va avea o misiune destul de delicată. Pentru a treia oară în carieră, sud-africanul îl va avea coechipier pe Miguel Oliveira, cel care a impresionat la rândul său în sezonul precedent. Chiar și așa, precum am spus-o mai devreme, sud-africanul are calitatea de a fi un mare războinic.

  Prin urmare, 2021 va fi un an în care Brad Binder poate și trebuie să treacă de la statutul de speranță la certitudine. Victoria de la Brno și maturitatea evoluțiilor sale din 2020 îl recomandă din plin pentru a deveni următorul mare pilot de geniu al motomondialului.

  Sursa: GP24

  Photocredit: Motori News


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss