Latest Posts

MotoGP 2021 – Brad Binder

Vizualizări: 10695

Continuăm prezentarea piloților de la MotoGP cu Brad Binder. Sud africanul a fost unul dintre cei nouă învingători de grand prix în 2020, aducând totodată prima victorie din istorie pentru KTM la categoria regină.

Brno va rămâne cu siguranță pentru totdeauna în amintirile lui Brad Binder. Tânărul și talentatul pilot sud-african și-a adjudecat prima victorie din carieră în Cehia și a adus și prima victorie din istoria KTM la clasa regină. Totuși, după acest moment de glorie, Binder nu prea a mai ieșit în evident fiind net în urma coechipierului său, Pol Espargaro.

Cu toate acestea, sud-africanul a ratat la mustață o clasare în top zece la primul sezon la categoria mare, reușind să încheie în anul de debut pe un onorabil loc 11. Mai mult, Binder a obținut și titlul de Rookie of The Year, destinat celui mai bun debutant la clasa MotoGP.

2021 pare că nu a debutat prea bine pentru Brad Binder. Pilotul KTM a avut, la fel ca și ceilalți rideri angrenați pe celelalte motociclete ale constructorului austriac, probleme mari de adaptare la noua motocicletă propusă pentru noul sezon. Chiar și așa, spiritul său de războinic nu se va da bătut prea ușor, așa cum deja ne-a arătat-o în 2020.

Pentru noul sezon, Binder va avea o misiune destul de delicată. Pentru a treia oară în carieră, sud-africanul îl va avea coechipier pe Miguel Oliveira, cel care a impresionat la rândul său în sezonul precedent. Chiar și așa, precum am spus-o mai devreme, sud-africanul are calitatea de a fi un mare războinic.

Prin urmare, 2021 va fi un an în care Brad Binder poate și trebuie să treacă de la statutul de speranță la certitudine. Victoria de la Brno și maturitatea evoluțiilor sale din 2020 îl recomandă din plin pentru a deveni următorul mare pilot de geniu al motomondialului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Motori News
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss