More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Alex Marquez

  Continuăm prezentarea piloților prezenți la clasa MotoGP cu nimeni altul decât Alex Marquez, fratele mai mic al lui Marc Marquez. Aflat la al doilea sezon la categoria regină, mezinul familiei Marquez va trebui să-și croiască drumul înapoi spre ghidonul pierdut la echipa de uzină.

  2020 a fost pentru Alex Marquez un sezon ciudat. După ce a reușit în 2019 să-și adjudece titlul la clasa Moto2, Marquez a făcut pasul la Repsol Honda alături de fratele său mai mare, Marc Marquez. Criticile nu au lipsit, mai ales dacă asocierii de nume care a deschis multe discuții în contradictoriu între fanii motomondialului.

  Prima parte a lui 2020 a fost foarte dificilă pentru Alex Marquez. Marquez cel mic a fost anunțat că va fi nevoit să-și caute echipă înainte să-și intre bine în mână. El urma să fie înlocuit la finalul sezonului de Pol Espargaro, după doar un an în sânul echipei de uzină Honda.

  Imediat după ce a fost pus pe liber de Repsol Honda, el și-a găsit angajamentul actual la LCR Honda, nu înainte de a demonstra totuși că are potențial de a se bate de la egal la egal cu greii clasei mari. Două podiumuri și o a doua jumătate de sezon net superioară primei părți au făcut din Marquez un pilot de urmărit pentru 2021.

  Cu toate acestea, 2021 nu a debutat prea bine pentru Marquez. După ce l-a înlocuit pe Cal Crutchlow la LCR Honda, în primul test din Qatar, el s-a accidentat destul de serios și la momentul scrierii acestei prezentări, este, la fel ca fratele său mai mare, în luptă contracronometru pentru a putea participa la etapa inaugurală de peste două săptămână.

  Oricum, per total, misiunea sa nu va fi una ușoară, mai ales că de cealaltă parte a garajului îl regăsim pe Takaaki Nakagami, unul dintre cei mai constanți de pe grila clasei MotoGP, dar și una dintre frumoasele revelații ale unui 2020 incendiar. Japonezul nu va fi ușor de învins, dar misiunea lui Marquez va fi doar una, nu imposibilă.

  Sursa: GP24

  Photocredit: LCR Honda


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss