More

  Latest Posts

  MotoGP 2021 – Aleix Espargaro

  Continuăm prezentarea piloților grilei MotoGP din 2021 cu Aleix Espargaro. Experimentatul rider spaniol a fost unul dintre piloții care au surprins plăcut în testele de până, fiind mai mereu prezent în top zecele de la finalul zilelor de teste din Qatar.

  Misiunea lui Aleix Espargaro de a readuce Aprilia în fruntea curselor din motomondial nu va fi una foarte ușoară. Cu toate acestea, spaniolul are experiența de partea și faptul că a concurat deja patru sezoane alături de gruparea din Noale îl va ajuta fără îndoială să fie un pilot de luat în calcule în 2021.

  Asemeni lui Pol, fratele său mai mic, Aleix este un pilot cu un spirit combativ, fapt ilustrat în trecut la Forward și Suzuki, echipe alături de care a avut rezultate foarte bune. Anul acesta, pe fondul pandemiei cu noul Coronavirus, Aprilia a fost singura echipă de uzină care a avut liber la dezvoltarea unei motociclete, iar acest lucru se pare că i-a priit lui Espargaro.

  Pilotul spaniol nu va avea o misiune deloc ușoară în cadrul propriei echipe. Alături de el, la Aprilia va concura și Lorenzo Savadori, tânărul pilot italian fiind încă învățăcel în materie de felul în care se pilotează o motocicletă de grand prix. Totuși, în mod normal, misiunea lui Espargaro va fi una relativ ușoară.

  Pentru 2021, misiunea lui Espargaro va fi în principiu de a aduce Aprilia la locul ei de cinste, pe frontispiciul motomondialului. Dacă misiunea de a-și învinge coechipierul nu este una chiar grea, misiunea sa de a scoate podiumuri și poate o victorie pentru gruparea din Noale va fi mult mai grea, dar nu imposibilă.

   

  Sursa: GP24

  Photocredit: Gresini Racing


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss