GP24 Media

LATEST POSTS

MotoGP 2021 – Aleix Espargaro

Vizualizări: 9928

Continuăm prezentarea piloților grilei MotoGP din 2021 cu Aleix Espargaro. Experimentatul rider spaniol a fost unul dintre piloții care au surprins plăcut în testele de până, fiind mai mereu prezent în top zecele de la finalul zilelor de teste din Qatar.

Misiunea lui Aleix Espargaro de a readuce Aprilia în fruntea curselor din motomondial nu va fi una foarte ușoară. Cu toate acestea, spaniolul are experiența de partea și faptul că a concurat deja patru sezoane alături de gruparea din Noale îl va ajuta fără îndoială să fie un pilot de luat în calcule în 2021.

Asemeni lui Pol, fratele său mai mic, Aleix este un pilot cu un spirit combativ, fapt ilustrat în trecut la Forward și Suzuki, echipe alături de care a avut rezultate foarte bune. Anul acesta, pe fondul pandemiei cu noul Coronavirus, Aprilia a fost singura echipă de uzină care a avut liber la dezvoltarea unei motociclete, iar acest lucru se pare că i-a priit lui Espargaro.

Pilotul spaniol nu va avea o misiune deloc ușoară în cadrul propriei echipe. Alături de el, la Aprilia va concura și Lorenzo Savadori, tânărul pilot italian fiind încă învățăcel în materie de felul în care se pilotează o motocicletă de grand prix. Totuși, în mod normal, misiunea lui Espargaro va fi una relativ ușoară.

Pentru 2021, misiunea lui Espargaro va fi în principiu de a aduce Aprilia la locul ei de cinste, pe frontispiciul motomondialului. Dacă misiunea de a-și învinge coechipierul nu este una chiar grea, misiunea sa de a scoate podiumuri și poate o victorie pentru gruparea din Noale va fi mult mai grea, dar nu imposibilă.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: GP24
Photocredit: Gresini Racing
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES