More

  Latest Posts

  Moto3 – Martin domina calificarile din Australia, Bezzecchi doar in linia a 5-a

  Spaniolul Jorge Martin si-a impus autoritatea in sesiunea de calificari a clasei mezine din cadrul GP-ului Australiei de la Phillip Island, obtinand al 10-lea pole position al sezonului. Performanta este cu atat mai imbucuratoare cu cat Marco Bezzecchi, pilotul aflat la doar 1 punct in spatele sau in clasamentul general, a terminat abia al 15-lea.

  Ploaia si-a facut aparitia pe circuitul Phillip Island cu putin timp inaintea startului sesiunii, insa s-a oprit in timp util. Conditiile pe circuit au devenit din ce in ce mai bune, astfel ca pilotii clasei mezine au putut desfasura o batalie spectaculoasa pentru pozitiile fruntase pe grila de start.

  Jorge Martin a reusit un impresionant 1:36.591, timp cu 0.257 mai bun decat al lui Darryn Binder, care va lua startul de la mijlocul primei linii de start. Langa el, de pe locul 3, va pleca japonezul Ayumu Sasaki (+0.526).

  Linia a 2-a va fi constituita 100% din piloti KTM. Jakub Kornfeil a impresionat, spre deosebire de coechipierul Bezzecchi, si va lua startul de pe locul 4 (+0.766). Dupa pole-ul din Japonia, Gabriel Rodrigo (+0.874) a avut o noua prestatie solida si in calificarile australiene si va pleca de pe a 5-a pozitie. In completarea liniei secunde va fi germanul Phillip Oettl (+0.949).

  Tony Arbolino a fost ultimul pilot care a reusit sa se mentina in aceeasi secunda cu Jorge Martin, timpul sau fiind cu 0.988 mai slab decat cel al liderului clasamentului general. Arbolino va deschide linia a 3-a a grilei si va fi acompaniat pe aceasta de Marcos Ramirez si Dennis Foggia.

  Celalalt pilot cu sanse cat de cat ridicate la cucerirea titlului mondial, Fabio Di Giannantonio, in prezent la 29 de puncte in spatele coechipierului Martin, a avut si el o sesiune de calificari semiratata, asemeni rivalului Marco Bezzecchi. Diggia va pleca abia de pe locul 17.

  Cursa clasei Moto3 va demara la ora 04:00 ora Romaniei.

  credit foto – motogp.com


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss