GP24 Media

LATEST POSTS

Moto2 Qatar: Baldassarri impresionează în antrenamentele de vineri

Vizualizări: 18169

Lorenzo Baldassarri a preluat controlul în ziua întâi, prima seară a clasei intermediare Moto2 încheindu-se sub lumina reflectoarelor de pe circuitul Losail din Qatar.

La sfârșitul zilei Lorenzo Baldassarri a fost numărul unu, arătând o măiestrie aparte în a se conforma la schimbările de pe circuit și o maturitate deplină înaintea primei curse Moto2 de la Qatar. Cel mai bun timp al său a fost de 1m 58.635s, condițiile mai reci ajutând pe toată lumea spre seara cu timpii de pe tabelă coborând drastic.

Marcel Schrotter. care la rândul său a făcut progres spre finalul zilei, a fost coborât pe doi odată cu stabilirea timpului lui Baldassarri.

Remy Gardner era și el implicat în bătaia pentru prima poziție, acesta a terminat ziua pe locul trei pentru echipa sa.

Sam Lowes, care a impresionat în testare, mai ales în ultima zi a testului de la Qatar, a terminat ziua doar pe patru la finalul sesiunii FP2 în urma unor probleme mecanice.

Alex Marquez a condus și el în clasament pentru o vreme. Acesta a terminat ziua pe cinci per total cu Jorge Navarro cel mai rapid dintre piloții Speed Up pe locul șase.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Pilotul Italtrans, Andrea Locatelli a terminat pe șapte, Brad Binder pe opt, Xavi Vierge pe nouă iar Enea Bastianini a completat top 10-ul.

La clasa Moto2 vom avea parte de prima sesiune de calificări sub noul format Sâmbătă. Piloții clasați primii 14 în FP3 avansând în Q2.

Foto-credit: MotoGP

 

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES