More

  Latest Posts

  Moto2 Qatar: Baldassarri impresionează în antrenamentele de vineri

  Lorenzo Baldassarri a preluat controlul în ziua întâi, prima seară a clasei intermediare Moto2 încheindu-se sub lumina reflectoarelor de pe circuitul Losail din Qatar.

  La sfârșitul zilei Lorenzo Baldassarri a fost numărul unu, arătând o măiestrie aparte în a se conforma la schimbările de pe circuit și o maturitate deplină înaintea primei curse Moto2 de la Qatar. Cel mai bun timp al său a fost de 1m 58.635s, condițiile mai reci ajutând pe toată lumea spre seara cu timpii de pe tabelă coborând drastic.

  Marcel Schrotter. care la rândul său a făcut progres spre finalul zilei, a fost coborât pe doi odată cu stabilirea timpului lui Baldassarri.

  Remy Gardner era și el implicat în bătaia pentru prima poziție, acesta a terminat ziua pe locul trei pentru echipa sa.

  Sam Lowes, care a impresionat în testare, mai ales în ultima zi a testului de la Qatar, a terminat ziua doar pe patru la finalul sesiunii FP2 în urma unor probleme mecanice.

  Alex Marquez a condus și el în clasament pentru o vreme. Acesta a terminat ziua pe cinci per total cu Jorge Navarro cel mai rapid dintre piloții Speed Up pe locul șase.

  Pilotul Italtrans, Andrea Locatelli a terminat pe șapte, Brad Binder pe opt, Xavi Vierge pe nouă iar Enea Bastianini a completat top 10-ul.

  La clasa Moto2 vom avea parte de prima sesiune de calificări sub noul format Sâmbătă. Piloții clasați primii 14 în FP3 avansând în Q2.

  Foto-credit: MotoGP

   

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss