More

  Latest Posts

  Montoya va reveni în Indy 500 cu Arrow McLaren SP

  Juan Pablo Montoya, de două ori câștigător Indy 500, Arrow McLaren SP-Chevrolet și Mission Foods se vor reuni pentru a doua intrare consecutivă în Indianapolis 500.

  Montoya, care a cucerit cursa ca începător în 2000 cu Chip Ganassi Racing și apoi a câștigat-o pentru Team Penske în 2015, se va alătura din nou piloților cu normă întreagă ai echipei, Pato O’Ward și Felix Rosenqvist, atât la Marele Premiu de la Indianapolis, cât și la 500.

  Arrow McLaren SP a declarat că aceasta își completează gama pentru luna mai, deși echipa speră să adauge o a treia mașină mai târziu în sezon, în pregătirea pentru trei înscrieri cu normă întreagă în 2023.

  Montoya va încerca să se califice în Indy pentru a șaptea oară, după ce anul trecut a terminat pe locul nouă.

  juan pablo montoya arrow mclar

  Montoya a spus: „Sunt încântat să mă întorc la Indianapolis cu Arrow McLaren SP și Mission, pentru a concura din nou într-o cursă care deține un loc special în inima mea – Indianapolis 500.

  „Am avut o experiență grozavă cu echipa anul trecut și aștept cu nerăbdare să construim pe progresul pe care l-am făcut în 2021.

  Cred că avem o șansă reală de a concura în fruntea terenului și de a provoca pentru victorie.”

  Zak Brown, CEO al McLaren Racing a comentat: „Suntem încântați să-i avem înapoi atât pe Juan Pablo, cât și pe Mission Foods, pentru un alt Indianapolis 500.

  Juan Pablo este o instituție în sporturile cu motor, cu două victorii la Indianapolis 500 și o carieră impresionantă în Formula 1 cu multiple victorii pentru McLaren.

  „Adaugă experiență care aduce cu adevărat beneficii echipei noastre, oferindu-ne un alt pilot cu potențialul de a câștiga oricând urcă în mașină.”

  Directorul executiv al Mission Foods, Juan Gonzalez, a adăugat: „Suntem încântați să colaborăm din nou cu Juan Pablo Montoya și Arrow McLaren SP pentru cea de-a 106-a alergare a Indianapolis 500.

  Indianapolis 500 și Juan Pablo sunt legendari pentru curse și iubiți de fanii curselor de pretutindeni.

  Mai multe ştiri despre IndyCar găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss