Latest Posts

WRC: Mikkelsen completează programul de testare al celor de la Pirelli

Vizualizări: 15937

Andreas Mikkelsen a finalizat programul de testare Citroën C3 al celor de la Pirelli, în Sardinia, înainte de revenirea completă a companiei italiene la Campionatul Mondial de Raliuri FIA în 2021. Norvegianul a parcurs aproximativ 1400 km pe insulă în ultimele luni – echivalentul a aproape cinci runde WRC – într-o mașină de raliuri mondiale pregătită de cei de la Saintéloc.

Pilotul a terminat cu o ultimă zi de rulat, săptămâna trecută, în etapa Tergu – Osilo, inclusă în Raiul Italia Sardegna, mai devreme, în acestă lună. Ploaia i-a permis lui Mikkelsen să testeze noile anvelope din compus moale, pentru pietriș, Scorpion KX, în condiții de umezeală.

În timpul verii, Mikkelsen a testat, de asemenea, cauciucul pentru asfalt, P Zero Pirelli, în compuși duri și moi, precum și cauciucul pentru umezeală, cu suprafață etanșă, Cinturato.

WRC: Mikkelsen completează programul de testare al celor de la Pirelli

„Ne-am luat timp pentru a analiza toate datele colectate până acum și cu testul recent în condiții de umezeală, programul nostru de dezvoltare a fost completat conform planificării, cu mai multe sesiuni pe pietriș, programate în viitor”, a declarat managerul activității de raliuri de la Pirelli, Terenzio Testoni.

„Am reușit să ne urmăm programul revizuit de testare  care a fost întrerupt în urma pandemiei de Covid, fără probleme și am finalizat toată dezvoltarea inițială așa cum era anticipat. În continuare, așteptăm cu nerăbdare să ne vedem anvelopele în competiție”, a adăugat acesta.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Mikkelsen și Petter Solberg, campionul mondial din 2003, au prezentat noul cauciuc în timpul Raliului Italia Sardegna, completând ture demonstrative la shakedown-ul dinaintea evenimentului și la Wolf Power Stage, la închiderea raliului.

Testarea anvelopelor de iarnă Sottozero a fost efectuată la sfârșitul anului 2019 și la începutul acestui an. Acestea vor fi disponibile în format cramponat și necramponat, pentru programul de deschidere al sezonului viitor la Raliul din Monte-Carlo (21 – 24 ianuarie), precum și în profil complet cramponat pentru Raliul Suediei (11-14 februarie). Echipele WRC le vor încerca pentru prima dată în decembrie.

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss