More

  Latest Posts

  Mihai Leu țintește un nou titlu la viteză în coastă

  Mihai Leu se pregătește intens în aceste zile pentru prima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă.

  Legendarul pilot hunedorean ne va onora din nou cu prezența în Campionatul Național de Viteză în Coastă și în 2021. În vârstă de 53 de ani, palmaresul lui Mihai Leu este unul impresionant, fiind singurul român care și-a asigurat titluri atât în box, cât și în motorsport.

  Mihai Leu a fost campion mondial WBO la categoria semimijlocie în 1997. După ce și-a încheiat activitatea pugilistică, sportivul hunedorean a trecut la raliuri. Ambiția sa ieșită din comun l-a condus la adjudecarea titlului național la raliuri în 2003, la volanul unui model Hyundai Accent WRC.

  În ultimii ani, Leu a concurat cu mare succes la viteză în coastă, acolo unde și-a asigurat titlul național la Categoria I în 2019 și 2020, la volanul unui superb Ferrari 458 Challenge. Mai mult, sportivul hunedorean s-a implicat în mod constant în organizarea campionatului național de Super Rally.

  Campionatul Național de Viteză în Coastă trebuia să debuteze în weekendul recent încheiat, dar, datorită condițiilor meteorologice, etapa de la Cheile Grădiștei a fost mutată la sfârșitul acestei săptămâni. Acțiunea de la Cheile Grădiștei va putea fi vizionată pe canalele de social media ale Federației Române de Automobilism Sportiv și la TV, pe Look Sport 3.

  Mai multe știri despre Campionatul Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

  Sursa: GP24

  Photocredit: ProSport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss