Latest Posts

Mihai Leu țintește un nou titlu la viteză în coastă

Vizualizări: 16148

Mihai Leu se pregătește intens în aceste zile pentru prima etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă.

Legendarul pilot hunedorean ne va onora din nou cu prezența în Campionatul Național de Viteză în Coastă și în 2021. În vârstă de 53 de ani, palmaresul lui Mihai Leu este unul impresionant, fiind singurul român care și-a asigurat titluri atât în box, cât și în motorsport.

Mihai Leu a fost campion mondial WBO la categoria semimijlocie în 1997. După ce și-a încheiat activitatea pugilistică, sportivul hunedorean a trecut la raliuri. Ambiția sa ieșită din comun l-a condus la adjudecarea titlului național la raliuri în 2003, la volanul unui model Hyundai Accent WRC.

În ultimii ani, Leu a concurat cu mare succes la viteză în coastă, acolo unde și-a asigurat titlul național la Categoria I în 2019 și 2020, la volanul unui superb Ferrari 458 Challenge. Mai mult, sportivul hunedorean s-a implicat în mod constant în organizarea campionatului național de Super Rally.

Campionatul Național de Viteză în Coastă trebuia să debuteze în weekendul recent încheiat, dar, datorită condițiilor meteorologice, etapa de la Cheile Grădiștei a fost mutată la sfârșitul acestei săptămâni. Acțiunea de la Cheile Grădiștei va putea fi vizionată pe canalele de social media ale Federației Române de Automobilism Sportiv și la TV, pe Look Sport 3.

Mai multe știri despre Campionatul Național de Viteză în Coastă găsiți AICI.

Sursa: GP24
Photocredit: ProSport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24

Latest Posts

Don't Miss