GP24 Media

LATEST POSTS

Mick Schumacher nu renunță la ambițiile sale de F1, în ciuda întârzierii din sezonul F2

Vizualizări: 10396

Membrul Ferrari Driver Academy, Mick Schumacher a recunoscut că nu renunță la ambițiile sale de Formula 1, în ciuda întârzierilor din sezonul de Formula 2 cauzate de pandemia Covid-19. Anul acesta va fi unul crucial pentru fiul campionului de șapte ori al F1, Michael Schumacher. După un prim an mediocru în F2, presiunea a fost pe tânărul de 21 de ani pentru a se dovedi demn de o promovare, probabil în echipa Alfa Romeo, pentru anul viitor.

Desigur, fără nicio cursă, Academia Ferrari nu a reușit să o analizeze pe Schumacher, dar Mick încă încearcă foarte mult să ajungă în F1. „Sperăm curând, dar este un proces lung și dificil pentru a ajunge acolo. Trebuie să așteptăm și să vedem cum merge acest sezon”, așa Mick fost citat de la un Q&A de Instagram cu Under Armour – „Sperăm că atunci putem fi în Formula 1 în curând”.

Membrul Academiei de Șoferi Ferrari Mick Schumacher și ceilalți piloți F2 au condus ultima dată în Bahrain în martie, deoarece au testat doar câteva săptămâni înainte de a fi planificat primul lor eveniment.

Evident, asta nu s-a întâmplat pe măsură ce piloții s-au întors acasă și Mick susține deplin decizia de a nu merge mai departe: „Desigur, a fost un șoc la început, dar a fost decizia corectă”, a spus Schumacher despre amânarea evenimentului din Bahrain. Aceasta a luat dimensiuni pe care nimeni dintre noi nu le-ar fi putut prevedea. Deci a fost cu siguranță decizia corectă. Cu toții trebuie să încercăm să ne menținem ocupați acasă acum”. – a explicat.

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES