Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Mick Schumacher nu renunță la ambițiile sale de F1, în ciuda întârzierii din sezonul F2

  Membrul Ferrari Driver Academy, Mick Schumacher a recunoscut că nu renunță la ambițiile sale de Formula 1, în ciuda întârzierilor din sezonul de Formula 2 cauzate de pandemia Covid-19. Anul acesta va fi unul crucial pentru fiul campionului de șapte ori al F1, Michael Schumacher. După un prim an mediocru în F2, presiunea a fost pe tânărul de 21 de ani pentru a se dovedi demn de o promovare, probabil în echipa Alfa Romeo, pentru anul viitor.

  Desigur, fără nicio cursă, Academia Ferrari nu a reușit să o analizeze pe Schumacher, dar Mick încă încearcă foarte mult să ajungă în F1. „Sperăm curând, dar este un proces lung și dificil pentru a ajunge acolo. Trebuie să așteptăm și să vedem cum merge acest sezon”, așa Mick fost citat de la un Q&A de Instagram cu Under Armour – „Sperăm că atunci putem fi în Formula 1 în curând”.

  Membrul Academiei de Șoferi Ferrari Mick Schumacher și ceilalți piloți F2 au condus ultima dată în Bahrain în martie, deoarece au testat doar câteva săptămâni înainte de a fi planificat primul lor eveniment.

  Evident, asta nu s-a întâmplat pe măsură ce piloții s-au întors acasă și Mick susține deplin decizia de a nu merge mai departe: „Desigur, a fost un șoc la început, dar a fost decizia corectă”, a spus Schumacher despre amânarea evenimentului din Bahrain. Aceasta a luat dimensiuni pe care nimeni dintre noi nu le-ar fi putut prevedea. Deci a fost cu siguranță decizia corectă. Cu toții trebuie să încercăm să ne menținem ocupați acasă acum”. – a explicat.


  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss