GP24 Media

LATEST POSTS

McLaren spun că prezența în WEC 2020 este foarte improbabilă

Vizualizări: 9689

McLaren au menționat că nu se vor alătura WEC pentru sezonul 2020/2021, în ciuda eforturilor din partea sportului de a atrage noi uzine precum producătorul britanic odată cu introducerea noilor regulamente hypercar.

„Nu cred că am fi gata pentru primul an al noului campionat,” spune Zak Brown. „Este în discuție situația momentan. Regulile nu au fost încă finalizate.

„Avem o idee bună despre reguli, și suntem interesașți, avem un grup în McLaren care nu lucrează pe partea de F1 care se uită peste ele la acest moment și cred că regulile vor fi completate până la sfârșitul anului.”

„Atunci am fi în poziția potrivită pentru a lua o decizie cu privire la intrarea noastră în enduranță, dar este foarte improbabil să ne alăturăm pentru 2020.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES