Latest Posts

McErlean işi doreşte rezultate bune la Monza

Vizualizări: 19139

Starul WRC3, Josh McErlean, speră să se bazeze pe rezultatul său Rally RACC – Rally de España la Monza luna viitoare.

Irlandezul va debuta o nouă mașină Hyundai i20 N Rally2 în runda finală la FORUM8 ACI Rally Monza (18 – 21 noiembrie), la doar câteva săptămâni după ce a ocupat locul al treilea în Spania cu un i20 R5.

McErlean a terminat pe locul șapte la Monza anul trecut și crede că cunoștințele anterioare vor juca în avantajul său.

„Spania a fost un pas înainte față de raliurile anterioare”, a spus McErlean pentru WRC.com. „Cred că probabil că a fost mai demn de faptul că a trebuit să luptăm pentru podium decât să fim dăruiți ca atare.

„A fost foarte promițător să arăt un ritm bun în etapele de duminică.

McErlean işi doreşte rezultate bune la Monza

„Revenirea la Monza va fi un avantaj destul de bun pentru mine, pentru că este primul eveniment la care mă întorc și despre care am cunoștințe anterioare”, a explicat McErlean.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Trebuie să ne bazăm pe rezultatul din Spania, așa că cred că luăm ceea ce am învățat în Spania și aducem la Monza. Va fi de un ajutor bun și trebuie să ne menținem la un nivel ridicat, așa că vom da o șansă bună.”

McErlean este încă considerat un începător în ceea ce privește experiența sa în WRC. Spania a fost doar al cincilea raliu al său și a recunoscut marele pas în competiție.

Motorsport Ireland Rally Academy – care îl susține și pe pilotul FIA Junior WRC William Creighton – și-a susținut campania alături de programul Hyundai Motorsport Junior Driver.

„Academia este cea care face ca acest lucru să se întâmple și Hyundai la fel”, a explicat tânărul de 22 de ani, „deci sunt mulți oameni implicați, pentru care sunt foarte recunoscător.

„A fost un pas destul de mare”, a recunoscut el. „Există o competiție mare în raliurile WRC, în special cu băieții care au cunoștințe locale despre evenimente.

„Cred că misiunea și obiectivul nostru [pentru 2022] este să fim în WRC pentru o campanie completă. Asta este ceea ce ne propunem în acest moment, iar aceste rezultate în mod evident ajută.

„Trebuie să mergem la Monza cu mintea deschisă că trebuie să ajungem și la final pentru a avea planuri pe masă pentru anul viitor. Arata bine in acest moment, dar orice se poate intampla.”

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiţi AICI!

Sursa: WRC
Photocredit: WRC
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

WRC

Latest Posts

Don't Miss