More

  Latest Posts

  Massa spune că FIA va lua măsuri disciplinare în ceea ce îi privește pe participanții la incidentul din Lonato

  Felipe Massa spune că cei implicați în evenimentele care au distrus finala FIA World Karting, din Lonato, vor fi sancționați pentru comportamentul inacceptabil. FIA investighează cu antentie. Fostul pilot de Formula 1, Massa, președintele comisiei internaționale de karting, din decembrie 2019, a comentat întâmplarea pe instagram, după ce video-urile au devenit virale.

  Italianul Luca Corberi, care a intrat în categoria KZ, a fost văzut detașând o parte din kart și așteptând lângă pistă. Apoi, a încercat să arunce acea bucată într-unul dintre rivalii săi, Paolo Ippolito, cu care a avut o coliziune ceva mai devreme în cursă.

  Partea ruptă nu l-a nimerit pe Ippolito dar s-a lovit de alt kart. Corberi a continuat să ignore îndrumările oficialilor.

  După cursă, a mai apărut un material video care îl prezenta pe Corberi atacandu-l pe Ippolito, iscând un scandal care a implicat mai mulți oameni.

  FIA a declarat, pe scurt: „FIA și ACI sunt profund îngrijorați de întâmplările din cadrul FIA Karting KZ World Championship, de ieri, din Lonato, care au implicat atât piloții, mecanicii, membrii echipelor și oficialii. Am lansat o investigație în acest sens.”

  Felipe Massa a fost prezent în Italia, în Lonato, fiind martor al incidentului: „Acest tip de comportament este inacceptabil în sportul nostru. Acei indivizi vor înfrunta consecințele acțiunii lor.”

  Jenson Button a comentat și el întâmplarea: „Luca Corberi a distrus orice șansă pe care o avea la o carieră în motorsport, după comportamentul dezgustător pe care l-a afișat în cursă.”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss