GP24 Media

LATEST POSTS

Massa spune că FIA va lua măsuri disciplinare în ceea ce îi privește pe participanții la incidentul din Lonato

Vizualizări: 13776

Felipe Massa spune că cei implicați în evenimentele care au distrus finala FIA World Karting, din Lonato, vor fi sancționați pentru comportamentul inacceptabil. FIA investighează cu antentie. Fostul pilot de Formula 1, Massa, președintele comisiei internaționale de karting, din decembrie 2019, a comentat întâmplarea pe instagram, după ce video-urile au devenit virale.

Italianul Luca Corberi, care a intrat în categoria KZ, a fost văzut detașând o parte din kart și așteptând lângă pistă. Apoi, a încercat să arunce acea bucată într-unul dintre rivalii săi, Paolo Ippolito, cu care a avut o coliziune ceva mai devreme în cursă.

Partea ruptă nu l-a nimerit pe Ippolito dar s-a lovit de alt kart. Corberi a continuat să ignore îndrumările oficialilor.

După cursă, a mai apărut un material video care îl prezenta pe Corberi atacandu-l pe Ippolito, iscând un scandal care a implicat mai mulți oameni.

FIA a declarat, pe scurt: „FIA și ACI sunt profund îngrijorați de întâmplările din cadrul FIA Karting KZ World Championship, de ieri, din Lonato, care au implicat atât piloții, mecanicii, membrii echipelor și oficialii. Am lansat o investigație în acest sens.”

Felipe Massa a fost prezent în Italia, în Lonato, fiind martor al incidentului: „Acest tip de comportament este inacceptabil în sportul nostru. Acei indivizi vor înfrunta consecințele acțiunii lor.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Jenson Button a comentat și el întâmplarea: „Luca Corberi a distrus orice șansă pe care o avea la o carieră în motorsport, după comportamentul dezgustător pe care l-a afișat în cursă.”

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES