Latest Posts

Mașina de IndyCar Arrow puternic revizuită pentru O’Ward și Rosenqvist

Vizualizări: 32864

Echipa Arrow McLaren SP-Chevrolet a dezvăluit noua înfățișare a mașinilor din IndyCar 2022, care vor fi conduse de Pato O’Ward și Felix Rosenqvist.

O’Ward, care a obținut primele două victorii în IndyCar sezonul trecut, va continua cu numărul 5 purtând brandul Arrow Electronics, partenerul de titlu al echipei, cu schema de culori negru și Papaya incluzând acum stropi de albastru. Mașina nr. 7 a lui Rosenqvist va continua să fie susținută de Vuse, marca de țigări electronice a lui RJ Reynolds, iar modelul său va prezenta în mare măsură albastru, împreună cu Papaya sinonimă cu McLaren și nuanțe de negru. Schemele de culori le completează pe cele văzute pe McLaren în Formula 1 și Extreme E în 2022.
 
Arrow McLaren
 
Taylor Kiel, președintele echipei Arrow McLaren SP, a declarat: „Echipa a înregistrat un oarecare succes în 2021, cu două victorii și cinci podiumuri, dar avem întotdeauna spațiu pentru a construi pe asta și a concura constant pentru victorii și campionat. „Avem o formație de piloți talentați cu Pato și Felix, care au format o legătură excelentă atât pe pistă, cât și în afara acesteia. Echipa s-a concentrat foarte mult pentru a se asigura că avem două mașini care pot concura în fruntea terenului anul viitor.
 
Avem nevoie de ambii piloți care să provoace victorii dacă vrem să facem următorul pas pentru a deveni una dintre echipele de elită în IndyCar. „Achiziția echipei McLaren Racing a fost un moment istoric pentru Arrow McLaren SP și este grozav să vedem o imagine consecventă în toate cele trei echipe din IndyCar, Formula 1 și Extreme E. Înseamnă că vom fi recunoscuți de fani, indiferent de seria la care se uită. McLaren a investit foarte mult în această echipă.”
 
O’Ward, care a terminat pe locul al patrulea și al treilea în ultimele două campionate IndyCar, a declarat: „Voi intra în al treilea sezon complet de curse IndyCar anul acesta, urmând un curs puternic în 2021. În fiecare an, Arrow McLaren SP și cu mine continuăm să ridicăm ștacheta pentru noi înșine și plănuiesc să nu fie diferit în 2022. Mai avem o șansă la Indianapolis 500 anul acesta și intenționăm să luptăm pentru campionat de la început.”
 
Rosenqvist a suportat o campanie mult mai zbuciumată anul trecut, prima sa cu echipă după două sezoane la Chip Ganassi Racing în care a devenit începătorul anului în IndyCar în 2019 și a obținut prima sa victorie în ’20. Cu toate acestea, după ce s-a străduit să facă față manevrării extrem de pozitive din partea frontală a configurației „universale” a echipei și a ratat două curse din cauza unei șunturi uriașe în Detroit, ultima treime a sezonului a cunoscut o creștere a formei de la suedezul de 30 de ani.
 
Luând o cale de configurare mai divergentă cu Craig Hampson, inginerul de cercetare și dezvoltare al echipei, Rosenqvist a început în mod regulat să arate egalitate cu O’Ward, iar anul acesta Hampson va deveni inginer de curse pentru mașina numărul 7. „În 2022, există o altă latură a mea care este foarte motivată și gata să înceapă”, a spus Rosenqvist. „Cu siguranță caut o răscumpărare după anul trecut, care este cel mai bun motivator.
 
Există o mulțime de motive pentru care Arrow McLaren SP să fie entuziasmat, având în vedere unde am fost anul trecut și unde suntem acum. Această echipă se schimbă constant și caută să se îmbunătățească, mai ales prin integrarea McLaren, care ne ajută să facem pași înainte în fiecare zi… „Sunt încântat să mă întorc în mașină pentru a testa și a vedea cum se simte mașina, dar și cum mă simt fizic și psihic. Este timpul să vedem dacă lucrurile la care am lucrat în extrasezon vor da roade.”
 
Echipa a confirmat deja că dublul câștigător Indy 500, Juan Pablo Montoya, se va întoarce în luna mai într-un al treilea AMSP-Chevrolet sponsorizat de Mission Foods.
 
  • Mai multe știri despre IndyCar găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Motorsport Network

Latest Posts

Don't Miss