More

  Latest Posts

  Marc Marquez va reveni la Portimao

  Marc Marquez va reveni săptămâna viitoare la Portimao. Pilotul echipei Repsol Honda a primit avizul doctorilor și va participa după peste nouă luni la un grand prix.

  La nouă luni distanță de la accidentarea înfiorătoare suferită la Jerez, Marc Marquez va reveni în motomondial săptămâna viitoare. Deși, inițial el trebuia să concureze în Qatar, el a spus pas în ultimul moment. Astfel, după numeroase teste medicale și antrenamente fizice, Marc Marquez este gata de revenire în MotoGP.

  În vârstă de 28 de ani, Marc Marquez are la activ șase titluri mondiale la clasa regină, toate alături de Repsol Honda. Înainte de accidentarea horror suferită în 2020, Marquez venea după cel mai dominant sezon din întreaga sa carieră, în care a spulberat recordul de puncte deținut de Jorge Lorenzo.

  “Sunt foarte fericit! Ieri am avut vizita medicală, iar doctorii mi-au dat undă verde pentru a reveni în competiții. Au fost nouă luni foarte dificile, cu momente pline de incertitudine. În sfârșit, a venit momentul să mă bucur din nou de pasiunea mea! Ne vedem săptămâna viitoare la Portimao!” a declarat Marc Marquez pe Twitter.

  Pe lângă accidentarea suferită vara trecută, Marc Marquez a fost nevoit să treacă prin trei intervenții chirurgicale. Spaniolul a trecut cu brio peste ele, deși, unele zvonuri susțineau că Marquez va fi nevoit să rateze tot sezonul 2021. În toată această perioada, Honda a avut și ea o perioadă dificilă, fiind actualmente pe ultimul loc la constructori după cele două etape inaugurale din 2021.

  Etapa de la Portimao va deschide sezonul european din MotoGP. Acțiunea din Portugalia va putea fi urmărită săptămâna viitoare, între 16-18 aprilie, în direct pe Digi Sport și Look Sport 3.

  Mai multe știri din MotoGP găsiți AICI!

  Sursa: Autosport

  Photocredit: Autosport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss