GP24 Media

LATEST POSTS

Marc Marquez va rata primele două etape din 2021

Vizualizări: 20356

Pe fondul accidentării suferite la Jerez în iulie 2020, Marc Marquez va rata primele două etape din 2021. Astfel, pilotul spaniol nu va participa la cursele din Qatar, programate să se desfășoare în 28 martie, respectiv 4 aprilie.

Anunțul absenței lui Marc Marquez a fost făcut astăzi, 22 martie, de către Honda Racing Corporation. Sextuplul campion mondial a efectuat două teste, la Barcelona și la Estoril, iar totul se părea că va conduce către o revenire de senzație a spaniolului în Qatar.

Inițial, numele pilotului spaniol a fost trecut pe lista de start pentru Marele Premiu al Qatarului. Cel mai probabil, Marc Marquez va fi înlocuit de Stefan Bradl, germanul fiind prezent și în testele de dinaintea debutului de sezon, desfășurate tot în Qatar.

Marc Marquez a avut parte de trei intervenții chirurgicale. Prima a avut loc imediat după incidentul de la Jerez, fiind urmate de alte două operații, în toamnă și în decembrie. Spaniolul a revenit recent la antrenamente, după ce a primit undă verde din partea medicilor.

Revenirea lui Marc Marquez în curse este așteptată pentru luna aprilie, cu prilejul Marelui Premiu al Portugaliei, desfășurat la Portimao. Momentan, nici un anunț oficial nu a fost făcut în acest sens.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa: Honda Racing Corporation
Photocredit: Honda Racing Corporation
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES