More

  Latest Posts

  Marc Marquez va rata primele două etape din 2021

  Pe fondul accidentării suferite la Jerez în iulie 2020, Marc Marquez va rata primele două etape din 2021. Astfel, pilotul spaniol nu va participa la cursele din Qatar, programate să se desfășoare în 28 martie, respectiv 4 aprilie.

  Anunțul absenței lui Marc Marquez a fost făcut astăzi, 22 martie, de către Honda Racing Corporation. Sextuplul campion mondial a efectuat două teste, la Barcelona și la Estoril, iar totul se părea că va conduce către o revenire de senzație a spaniolului în Qatar.

  Inițial, numele pilotului spaniol a fost trecut pe lista de start pentru Marele Premiu al Qatarului. Cel mai probabil, Marc Marquez va fi înlocuit de Stefan Bradl, germanul fiind prezent și în testele de dinaintea debutului de sezon, desfășurate tot în Qatar.

  Marc Marquez a avut parte de trei intervenții chirurgicale. Prima a avut loc imediat după incidentul de la Jerez, fiind urmate de alte două operații, în toamnă și în decembrie. Spaniolul a revenit recent la antrenamente, după ce a primit undă verde din partea medicilor.

  Revenirea lui Marc Marquez în curse este așteptată pentru luna aprilie, cu prilejul Marelui Premiu al Portugaliei, desfășurat la Portimao. Momentan, nici un anunț oficial nu a fost făcut în acest sens.

   

  Sursa: Honda Racing Corporation

  Photocredit: Honda Racing Corporation


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss