More

  Latest Posts

  Marc Marquez va rata cursa de MotoGP din Algarve după un accident

  Honda a anunțat că Marc Marquez va rata Marele Premiu MotoGP Algarve din Portugalia din acest weekend, după ce a suferit o contuzie în urma unui incident de antrenament.

  Honda a emis o declarație marți după-amiază, menționând că Marquez s-a prăbușit în timpul unui antrenament off-road și a suferit o comoție cerebrală sâmbăta trecută. Încă se simte rău, el a fost sfătuit să rateze penultima rundă din acest weekend din sezonul MotoGP 2021 din Portugalia.

  Scurta declarație a HRC spunea: „Sâmbăta trecută, Marc Marquez, în timp ce se pregătea pentru Marele Premiu Algarve cu una dintre sesiunile sale standard de antrenament off-road, a suferit o cădere care a provocat o comoție cerebrală ușoară.

  „După câteva zile de odihnă acasă și văzând că încă nu se simte bine, astăzi Marquez a fost evaluat de medici la un control medical pentru a-și evalua starea actuală. „Ca măsură de precauție, în weekendul viitor Marquez nu va participa la Marele Premiu de la Algarve”. Honda nu a menționat dacă Marquez va fi înlocuit de pilotul de teste HRC Stefan Bradl.

   

  GP-ul din Algarve din acest weekend va fi a doua vizită a MotoGP în Portugalia în acest sezon, evenimentul fiind adăugat cu întârziere după anularea evenimentelor din Pacific din cauza COVID-19. Marquez este în prezent cel mai bine clasat pilot Honda pe locul șase și a avut șanse să smulgă locul al treilea, fiind la doar 33 de puncte de Joan Mir de la Suzuki.

  Marquez

   

  Cu toate acestea, această ultimă absență a pus capăt acestor speranțe. Acestea fiind spuse, Marquez va încheia 2021 ca cel mai bun pilot Honda. Portimao a fost scena revenirii lui Marquez dintr-o absență forțată de accidentarea din sezonul 2020 amânat de COVID, când și-a rupt grav brațul drept și a necesitat trei operații la el.

  Multiplul campion mondial MotoGP a terminat pe locul șapte în acel mare premiu, care a fost cel mai bun rezultat pentru orice pilot Honda în acel moment în 2021. Marc s-a chinuit să revină la starea fizică completă în 2021, în special la umărul drept.

  Câștigând de două ori pe circuitele în sens invers acelor de ceasornic la Sachsenring și Circuitul Americilor, în timp ce termină pe locul al doilea la Aragon, Marquez a făcut o descoperire majoră pe circuitele de dreptaci în precedentul GP Emilia Romagna.

  După ce l-a urmărit din greu pe Francesco Bagnaia de la Ducati în primele 22 de tururi ale cursei de la Misano, Marquez urma să termine un P2 puternic înainte ca o accidentare târzie a lui Bagnaia să-i ofere pilotului Honda prima sa victorie pe o pistă în sensul acelor de ceasornic de la GP-ul Japoniei din 2019 de la Motegi.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss