More

  Latest Posts

  Marc Marquez va rata ultimul GP din Valencia și testul de la Jerez

  Pilotul Repsol Honda, Marquez, suferă de probleme de vedere de la un incident off-road de acum două săptămâni.

  Marc Marquez, de opt ori campion mondial, va rata atât Marele Premiu Motul Valencia, cât și testul post-sezon de la Jerez, după ce a fost considerat inapt să participe. Pilotul Repsol Honda suferă de probleme de vedere de la un accident de antrenament off-road înainte de Marele Premiu din Algarve, pe care l-a ratat de asemenea.

  După ce s-a odihnit acasă de la un control medical de marțea trecută, numărul 93 a continuat să se simtă rău și a suferit de probleme de vedere, cunoscute sub numele de diplopie.

  Repsol Honda Team: Pilotul Repsol Honda Team nu va participa la Marele Premiu din Valencia din weekendul viitor și nici la testul IRTA Jerez programat pentru 18 și 19 noiembrie.

  După ce Marc Marquez a fost supus marțea trecută la un examen medical la Clinica Dexeus din Barcelona, ​​în care a fost evaluat după o cădere în timp ce practica off-road, pilotul s-a odihnit la domiciliul său din Cervera.

  În aceste zile de odihnă, Marc a continuat să se simtă rău și a suferit de probleme de vedere, motiv pentru care luni a fost vizitat de medicul oftalmolog dr. Sanchez Dalmau la Spitalul Clinic din Barcelona, ​​care l-a examinat și i-a făcut analizele, care au detectat un nou episod de diplopie.

  Dr. Sanchez Dalmau: Examinarea efectuată astăzi lui Marc Marquez după accidentul survenit a confirmat că pilotul are diplopie și a evidențiat o paralizie a celui de-al patrulea nerv drept cu implicarea mușchiului oblic superior drept. S-a ales un tratament conservator cu actualizări periodice care să urmeze odată cu evoluția clinică. Acest al patrulea nerv drept este cel care a fost deja rănit în 2011.

  Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: MotoGP


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss