GP24 Media

LATEST POSTS

Marc Marquez va rata ultimul GP din Valencia și testul de la Jerez

Marquez
Vizualizări: 14699

Pilotul Repsol Honda, Marquez, suferă de probleme de vedere de la un incident off-road de acum două săptămâni.

Marc Marquez, de opt ori campion mondial, va rata atât Marele Premiu Motul Valencia, cât și testul post-sezon de la Jerez, după ce a fost considerat inapt să participe. Pilotul Repsol Honda suferă de probleme de vedere de la un accident de antrenament off-road înainte de Marele Premiu din Algarve, pe care l-a ratat de asemenea.

După ce s-a odihnit acasă de la un control medical de marțea trecută, numărul 93 a continuat să se simtă rău și a suferit de probleme de vedere, cunoscute sub numele de diplopie.

Repsol Honda Team: Pilotul Repsol Honda Team nu va participa la Marele Premiu din Valencia din weekendul viitor și nici la testul IRTA Jerez programat pentru 18 și 19 noiembrie.

După ce Marc Marquez a fost supus marțea trecută la un examen medical la Clinica Dexeus din Barcelona, ​​în care a fost evaluat după o cădere în timp ce practica off-road, pilotul s-a odihnit la domiciliul său din Cervera.

În aceste zile de odihnă, Marc a continuat să se simtă rău și a suferit de probleme de vedere, motiv pentru care luni a fost vizitat de medicul oftalmolog dr. Sanchez Dalmau la Spitalul Clinic din Barcelona, ​​care l-a examinat și i-a făcut analizele, care au detectat un nou episod de diplopie.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Dr. Sanchez Dalmau: Examinarea efectuată astăzi lui Marc Marquez după accidentul survenit a confirmat că pilotul are diplopie și a evidențiat o paralizie a celui de-al patrulea nerv drept cu implicarea mușchiului oblic superior drept. S-a ales un tratament conservator cu actualizări periodice care să urmeze odată cu evoluția clinică. Acest al patrulea nerv drept este cel care a fost deja rănit în 2011.

Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de MotoGP găsiţi AICI!

Sursa: MotoGP
Photocredit: MotoGP
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES