Latest Posts

Marc Marquez va participa la Marele Premiu al Qatarului

Vizualizări: 9230

După opt luni de absență datorate accidentării înfiorătoare suferite la Jerez, Marc Marquez se pregătește să-și facă revenirea în cursele campionatului mondial de motociclism viteză.

Deși a încercat să revină imediat după accidentare în șaua motocicletei, Marc Marquez a fost nevoit să absenteze pentru tot sezonul în 2020. Accidentarea suferită la Jerez, în prima rundă din 2020, l-a determinat pe spaniol să spună pas pentru restul stagiunii precedente.

Trei operații complicate și luni de antrenamente asidue au făcut ca Repsol Honda să ia decizia să-l treacă pe Marquez pe lista de start pentru Marele Premiu al Qatarului, gazda primei etape a campionatului mondial de motociclism viteză.

Marc Marquez a fost absent la testele din presezon organizate în Qatar. Spaniolul a considerat că nu este 100% pregătit din punct de vedere fizic pentru a face față provocărilor cerute de o asemenea sesiune. Cu toate acestea, încă de lansarea echipei Honda, ibericul a vorbit despre dorința de a concura la primul GP al sezonului.

În 2021, Marc Marquez va lua startul în cel de-al nouălea sezon la clasa regină. În acest sezon, spaniolul va avea un nou coechipier, în persoana lui Pol Espargaro, un alt conațional de-al său, care a impresionant în 2020 prin evoluțiile foarte constante alături de KTM.

De-a lungul carierei, Marc Marquez și-a adjudecat șase titluri mondiale la clasa regină (2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019), toate alături de Honda. Revenirea sa va avea loc pe 28 martie, cu ocazia grand prix-ului din Qatar, gazda tradițională în ultimii 15 ani a primei etape din motomondial.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

Sursa: Todo Circuito
Photocredit: Todo Circuito
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Todo Circuito

Latest Posts

Don't Miss