More

  Latest Posts

  Marc Marquez va participa la Marele Premiu al Qatarului

  După opt luni de absență datorate accidentării înfiorătoare suferite la Jerez, Marc Marquez se pregătește să-și facă revenirea în cursele campionatului mondial de motociclism viteză.

  Deși a încercat să revină imediat după accidentare în șaua motocicletei, Marc Marquez a fost nevoit să absenteze pentru tot sezonul în 2020. Accidentarea suferită la Jerez, în prima rundă din 2020, l-a determinat pe spaniol să spună pas pentru restul stagiunii precedente.

  Trei operații complicate și luni de antrenamente asidue au făcut ca Repsol Honda să ia decizia să-l treacă pe Marquez pe lista de start pentru Marele Premiu al Qatarului, gazda primei etape a campionatului mondial de motociclism viteză.

  Marc Marquez a fost absent la testele din presezon organizate în Qatar. Spaniolul a considerat că nu este 100% pregătit din punct de vedere fizic pentru a face față provocărilor cerute de o asemenea sesiune. Cu toate acestea, încă de lansarea echipei Honda, ibericul a vorbit despre dorința de a concura la primul GP al sezonului.

  În 2021, Marc Marquez va lua startul în cel de-al nouălea sezon la clasa regină. În acest sezon, spaniolul va avea un nou coechipier, în persoana lui Pol Espargaro, un alt conațional de-al său, care a impresionant în 2020 prin evoluțiile foarte constante alături de KTM.

  De-a lungul carierei, Marc Marquez și-a adjudecat șase titluri mondiale la clasa regină (2013, 2014, 2016, 2017, 2018, 2019), toate alături de Honda. Revenirea sa va avea loc pe 28 martie, cu ocazia grand prix-ului din Qatar, gazda tradițională în ultimii 15 ani a primei etape din motomondial.

   

  Sursa: Todo Circuito

  Photocredit: Todo Circuito


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss