Latest Posts

Marc Marquez a revenit în șaua unei motociclete de MotoGP

Vizualizări: 10495

La peste opt luni distanță de la accidentul înfiorător suferit în prima etapă din 2020, Marc Marquez a revenit la antrenamente. Sextuplul campion mondial a urcat ieri în șaua motocicletei Honda pentru a testa noua motocicletă cu care va concura în noul sezon.

Într-un test privat organizat pe Circuit de Catalunya, situat lângă Barcelona, Marc Marquez a urcat pentru prima oară în șaua unei motociclete de MotoGP după opt luni de pauză. Spaniolul a ales această sesiune pentru a putea determina ulterior dacă poate sau nu să confirme prezența pentru Marele Premiu al Qatarului, programat să se desfășoare duminica viitoare.

Marquez, în vârstă de 28 de ani, are la activ șase titluri mondiale la clasa regină, toate alături de Honda. În 2020, spaniolul a fost principalul favorit la titlu, dar, după un high side violent în prima etapă, el a fost nevoit să absenteze întregul sezon. Mai mult, după accidentare au început zvonuri privind retragerea spaniolului, dar acestea au fost negate vehement.

Recuperarea lentă a lui Marquez s-a datorat și complicațiilor apărute în urma accidentării survenite la Jerez. Astfel, spaniolul a avut nevoie de trei operații foarte complexe, care l-au împiedicat să-și reia activitatea. Ca urmare a acestor probleme, Marc Marquez a fost nevoit să absenteze de la cele cinci zile de test din Qatar.

Noul sezon al campionatului mondial de motociclism viteză va debuta pe 28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Qatarului, gazda tradițională în ultimul deceniu și jumătate a primei etape din calendarul MotoGP.

Sursa: Honda Racing Corporation
Photocredit: Honda Racing Corporation
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Honda Racing Corporation

Latest Posts

Don't Miss