More

  Latest Posts

  Marc Marquez a revenit în șaua unei motociclete de MotoGP

  La peste opt luni distanță de la accidentul înfiorător suferit în prima etapă din 2020, Marc Marquez a revenit la antrenamente. Sextuplul campion mondial a urcat ieri în șaua motocicletei Honda pentru a testa noua motocicletă cu care va concura în noul sezon.

  Într-un test privat organizat pe Circuit de Catalunya, situat lângă Barcelona, Marc Marquez a urcat pentru prima oară în șaua unei motociclete de MotoGP după opt luni de pauză. Spaniolul a ales această sesiune pentru a putea determina ulterior dacă poate sau nu să confirme prezența pentru Marele Premiu al Qatarului, programat să se desfășoare duminica viitoare.

  Marquez, în vârstă de 28 de ani, are la activ șase titluri mondiale la clasa regină, toate alături de Honda. În 2020, spaniolul a fost principalul favorit la titlu, dar, după un high side violent în prima etapă, el a fost nevoit să absenteze întregul sezon. Mai mult, după accidentare au început zvonuri privind retragerea spaniolului, dar acestea au fost negate vehement.

  Recuperarea lentă a lui Marquez s-a datorat și complicațiilor apărute în urma accidentării survenite la Jerez. Astfel, spaniolul a avut nevoie de trei operații foarte complexe, care l-au împiedicat să-și reia activitatea. Ca urmare a acestor probleme, Marc Marquez a fost nevoit să absenteze de la cele cinci zile de test din Qatar.

  Noul sezon al campionatului mondial de motociclism viteză va debuta pe 28 martie, cu ocazia Marelui Premiu al Qatarului, gazda tradițională în ultimul deceniu și jumătate a primei etape din calendarul MotoGP.

  Sursa: Honda Racing Corporation

  Photocredit: Honda Racing Corporation


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss