More

  Latest Posts

  Marc Marquez a făcut ceva „special” în cursa de la Motegi – Dovizioso

  Andrea Dovizioso spune că Marc Marquez „a făcut ceva special” pentru a păstra pasul cu pilotul Italian spre finalul Marelui Premiu al Japoniei, și a lăudat anul special al lui Marquez.

  Dovizioso a condus din pole pentru mare parte din cele 24 de tururi, dând replică amenințării lui Marquez.

  Un accident la virajul 10 al penultimului tur însă a terminat speranțele lui Dovizioso de a câștiga la Motegi de două ori la rând, în același timp oferindui lui Marc Marquez șansa de a câștiga al 5-lea său titlu de campion MotoGP.

  Dovizioso spune că totul a mers precum era de așteptat și admite că Marquez a făcut ceva „special”, dar este de părere că Ducati au fost la fel de rapizi ca și campionul mondial.

  „Cursa a mers cum era de așteptat, pentru că în antrenamente am văzut un ritm foarte bun din partea lui Marc, cum am încercat să explic în fiecare interview,” spune Dovizioso.

  ”dar astăzi cred că a făcut ceva special pentru a sta aproape de mine până în ultimele șapte tururi. Deci tot ce putem face este să îl felicităm pe el, să felicităm echipa, pentru că au avut cu adevărat un an special.”

  „Sunt de părere că am fost la fel de rapizi ca el, dar în final, a câștigat titlul.”

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss