Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Marc Marquez a efectuat un nou test la Portimao

  Aflat într-o luptă contracronometru pentru a vedea dacă poate participa la cursa din Qatar sau nu, Marc Marquez a efectuat un nou test la Portimao alături de Repsol Honda. Spaniolul nu s-a plâns de dureri fizice, dar, o decizie finală este așteptată pentru săptămâna viitoare.

  Gazdă a celei de-a treia etape din motomondial în 2021, Portimao a fost locația aleasă de Marc Marquez pentru a testa din nou motocicleta cu care va concura în noul sezon de MotoGP. Spaniolul a fost înscris pe lista de participanți pentru Marele Premiu al Qatarului, prima etapă din 2021, dar, o decizie finală asupra participării sale va fi luată abia săptămâna viitoare.

  În vârstă de 28 de ani, Marquez trece prin cea mai grea perioadă din întreaga sa carieră. Vara trecută, la Jerez, spaniolul și-a fracturat brațul după un high side violent pe finalul primei curse a sezonului. Din nefericire, accidentarea spaniolului nu i-a permis acestuia să participe la restul sezonului.

  În cele din urmă, după trei operații și aproape opt luni de pauză, Marquez a revenit la antrenamente. Săptămâna trecută, el a testat motocicleta Honda la Barcelona, iar acum la Portimao, în Portugalia. Ambele teste au fost private, iar timpii pe tur nu au fost făcuți publici.

  Conform planului inițial, Marquez ar trebui să revină în curse săptămâna viitoare, cu ocazia Marelui Premiu al Qatarului, gazda primei etape a campionatului mondial de motociclism viteză. Momentan, el a fost înscris de echipa sa, Repsol Honda, pentru a lua parte la întrecere, dar, o decizie finală este așteptată pentru începutul săptămânii viitoare.

   

  Sursa: Crash.net

  Photocredit: Honda Racing Corporation  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss