Latest Posts

Marc Marquez a efectuat un nou test la Portimao

Vizualizări: 10748

Aflat într-o luptă contracronometru pentru a vedea dacă poate participa la cursa din Qatar sau nu, Marc Marquez a efectuat un nou test la Portimao alături de Repsol Honda. Spaniolul nu s-a plâns de dureri fizice, dar, o decizie finală este așteptată pentru săptămâna viitoare.

Gazdă a celei de-a treia etape din motomondial în 2021, Portimao a fost locația aleasă de Marc Marquez pentru a testa din nou motocicleta cu care va concura în noul sezon de MotoGP. Spaniolul a fost înscris pe lista de participanți pentru Marele Premiu al Qatarului, prima etapă din 2021, dar, o decizie finală asupra participării sale va fi luată abia săptămâna viitoare.

În vârstă de 28 de ani, Marquez trece prin cea mai grea perioadă din întreaga sa carieră. Vara trecută, la Jerez, spaniolul și-a fracturat brațul după un high side violent pe finalul primei curse a sezonului. Din nefericire, accidentarea spaniolului nu i-a permis acestuia să participe la restul sezonului.

În cele din urmă, după trei operații și aproape opt luni de pauză, Marquez a revenit la antrenamente. Săptămâna trecută, el a testat motocicleta Honda la Barcelona, iar acum la Portimao, în Portugalia. Ambele teste au fost private, iar timpii pe tur nu au fost făcuți publici.

Conform planului inițial, Marquez ar trebui să revină în curse săptămâna viitoare, cu ocazia Marelui Premiu al Qatarului, gazda primei etape a campionatului mondial de motociclism viteză. Momentan, el a fost înscris de echipa sa, Repsol Honda, pentru a lua parte la întrecere, dar, o decizie finală este așteptată pentru începutul săptămânii viitoare.

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Crash.net
Photocredit: Honda Racing Corporation
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Crash.net

Latest Posts

Don't Miss