GP24 Media

LATEST POSTS

M-Sport dorește să-i extindă contractul lui Loeb după succesul de la Monte Carlo

M-SPORT
Vizualizări: 20895

Şeful M-Sport, Malcolm Wilson, spune că există „o posibilitate” ca Sebastien Loeb să se întoarcă pentru a participa la mai multe runde ale Campionatului Mondial de Raliuri în acest an, după victoria sa de la Monte Carlo.

Loeb și copilotul Isabelle Galmiche şi-au combinat forţele pentru a obține o victorie senzațională în fața campionului în exercițiu Sebastien Ogier și a noului copilot Benjamin Veillas, după o etapă decisivă de duminică.

Returul campionului de nouă ori în WRC a venit printr-o înțelegere cu un singur eveniment cu M-Sport Ford pentru a pilota un al patrulea Puma la Monte Carlo, Loeb recunoscând înainte de eveniment că ar putea fi singura sa ieșire pentru echipă în acest an. Pentru a-și asigura conducerea, Loeb a fost eliberat de un contract cu Prodrive, pentru care concurează în Raliul Dakar și în Extreme E, acesta din urmă prin echipa X44 a lui Lewis Hamilton.

După ce și-a înregistrat cea de-a 80-a victorie în WRC, devenind cel mai în vârstă pilot care a câștigat o victorie în campionat, M-Sport este dornic să-și extindă aranjamentul cu francezul pentru runde ulterioare, în așteptarea programului său încărcat.

Vorbind în conferința de presă de după eveniment, Loeb a fost întrebat despre viitorul său în WRC cu M-Sport și a rămas relativ constrâns cu privire la subiect. „Conduc campionatul mondial acum”, a glumit el, înainte de a adăuga: „Deocamdată nu avem niciun plan pentru viitor”.

M-Sport

Șeful M-Sport, Wilson, a laudat realizările lui Loeb și este dornic să-l vadă înapoi la volanul Puma la sfârșitul acestui an.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Mi-ar plăcea foarte mult să facă mai multe runde”, a spus Wilson. „Cred că trebuie să intre în istorie la cel mai înalt nivel, a fost absolut incredibil să o facă la vârsta pe care o are, să câștige la cel mai înalt nivel împotriva tipului care a câștigat de opt ori înainte. Este remarcabil. Există o posibilitate, sunt multe lucruri de rezolvat, dar ne-am dori să-l vedem înapoi în mașină, dar trebuie să vedem ce se întâmplă în următoarele câteva săptămâni”.

Directorul echipei Richard Millener a adăugat: „Vreau să spun că totul s-a bazat pe acest eveniment pentru început și vom folosi rezultatul acestui eveniment pentru a vedea ce putem face în continuare.

„Am bifat această căsuță și vom începe să lucrăm să vedem ce este posibil pentru restul anului. Depinde de Seb și depinde de o serie de lucruri. Cred că, în mod realist, ne-am uita la o mână de raliuri, deoarece are un calendar încărcat, dar să vedem, nu se știe niciodată cu WRC.”

Wilson a adus un omagiu, de asemenea, copilotului lui Loeb, Galmiche, care a devenit prima femeie care a urcat pe treapta superioară a unui podium WRC de la Fabrizia Pons la Raliul de la Monte Carlo din 1997. „Incredibil”, a spus el când a fost întrebat despre performanța lui Galmiche. „Ca să fiu sincer, cum s-a descurcat ea este pur și simplu remarcabil.”

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiţi AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES