More

  Latest Posts

  M-Sport dorește să-i extindă contractul lui Loeb după succesul de la Monte Carlo

  Şeful M-Sport, Malcolm Wilson, spune că există „o posibilitate” ca Sebastien Loeb să se întoarcă pentru a participa la mai multe runde ale Campionatului Mondial de Raliuri în acest an, după victoria sa de la Monte Carlo.

  Loeb și copilotul Isabelle Galmiche şi-au combinat forţele pentru a obține o victorie senzațională în fața campionului în exercițiu Sebastien Ogier și a noului copilot Benjamin Veillas, după o etapă decisivă de duminică.

  Returul campionului de nouă ori în WRC a venit printr-o înțelegere cu un singur eveniment cu M-Sport Ford pentru a pilota un al patrulea Puma la Monte Carlo, Loeb recunoscând înainte de eveniment că ar putea fi singura sa ieșire pentru echipă în acest an. Pentru a-și asigura conducerea, Loeb a fost eliberat de un contract cu Prodrive, pentru care concurează în Raliul Dakar și în Extreme E, acesta din urmă prin echipa X44 a lui Lewis Hamilton.

  După ce și-a înregistrat cea de-a 80-a victorie în WRC, devenind cel mai în vârstă pilot care a câștigat o victorie în campionat, M-Sport este dornic să-și extindă aranjamentul cu francezul pentru runde ulterioare, în așteptarea programului său încărcat.

  Vorbind în conferința de presă de după eveniment, Loeb a fost întrebat despre viitorul său în WRC cu M-Sport și a rămas relativ constrâns cu privire la subiect. „Conduc campionatul mondial acum”, a glumit el, înainte de a adăuga: „Deocamdată nu avem niciun plan pentru viitor”.

  M-Sport

  Șeful M-Sport, Wilson, a laudat realizările lui Loeb și este dornic să-l vadă înapoi la volanul Puma la sfârșitul acestui an.

  „Mi-ar plăcea foarte mult să facă mai multe runde”, a spus Wilson. „Cred că trebuie să intre în istorie la cel mai înalt nivel, a fost absolut incredibil să o facă la vârsta pe care o are, să câștige la cel mai înalt nivel împotriva tipului care a câștigat de opt ori înainte. Este remarcabil. Există o posibilitate, sunt multe lucruri de rezolvat, dar ne-am dori să-l vedem înapoi în mașină, dar trebuie să vedem ce se întâmplă în următoarele câteva săptămâni”.

  Directorul echipei Richard Millener a adăugat: „Vreau să spun că totul s-a bazat pe acest eveniment pentru început și vom folosi rezultatul acestui eveniment pentru a vedea ce putem face în continuare.

  „Am bifat această căsuță și vom începe să lucrăm să vedem ce este posibil pentru restul anului. Depinde de Seb și depinde de o serie de lucruri. Cred că, în mod realist, ne-am uita la o mână de raliuri, deoarece are un calendar încărcat, dar să vedem, nu se știe niciodată cu WRC.”

  Wilson a adus un omagiu, de asemenea, copilotului lui Loeb, Galmiche, care a devenit prima femeie care a urcat pe treapta superioară a unui podium WRC de la Fabrizia Pons la Raliul de la Monte Carlo din 1997. „Incredibil”, a spus el când a fost întrebat despre performanța lui Galmiche. „Ca să fiu sincer, cum s-a descurcat ea este pur și simplu remarcabil.”

  • Mai multe ştiri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiţi AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss