GP24 Media

LATEST POSTS

M-Sport anticipează mai mulți cumpărători privați după prima vânzare Puma

M-Sport
Vizualizări: 17572

M-Sport speră că va vedea mai multe mașini Ford Puma Rally1 concurând în Campionatul Mondial de Raliuri din acest sezon, după prima vânzare a uneia dintre mașinile sale noi către un cumpărător privat.

Echipa britanică a dezvăluit anul trecut că a primit mult interes pentru noul său Puma, înainte ca mașina să termine o etapă competitivă. A câștigat în mod corespunzător la debutul său în competiție în deschiderea sezonului de luna trecută de la Monte Carlo, cu ajutorul lui Sebastien Loeb și a noului copilot Isabelle Galmiche. Acest interes a fost acum transformat într-o vânzare, concurentul grec Jourdan Serderidis achiziționând o mașină Puma Rally1 de la M-Sport.

Pilotul de 58 de ani este bine cunoscut de M-Sport, după ce a pilotat mașina Fiesta WRC în raliuri din Germania și Australia în 2018 și la evenimentul său de acasă, Raliul Acropolis, anul trecut. Se anticipează că Serderidis va conduce Puma la Raliul Safari (23-26 iunie) și runda Acropole din septembrie. Înscrierea va fi condusă de M-Sport, care poate ajunge să conducă cinci mașini la eveniment în acest sezon. Directorul echipei M-Sport, Richard Millener, a fost încurajat de vestea vânzării și crede că mai multe mașini ar putea fi vândute în următoarele luni.

S-a confirmat recent că mașinile Rally1 vor fi eligibile pentru a participa la raliuri naționale în afara WRC. „Este prima în acest moment”, a spus Millener. „Cred că cel mai important este că acestea sunt disponibile pentru cumpărare, dar există o piață limitată pentru asta. „Este încă foarte nou și am avea mașinile conduse de noi doar în acest prim an. „Există o ofertă fizică, nu o problemă, ci o cerere pentru aceste mașini, așa că nu le avem în stoc ca atare.

Gus Greensmith Jonas Andersson

„Dar lucrul important este că oamenii apreciază că aceste mașini pot fi achiziționate și folosite. Sperăm să-i vedem la tot mai multe evenimente pe parcursul anului. „Suntem limitati la numărul de mașini pe care le putem avea în echipă pe parcursul anului prin regulamentele FIA. Trebuie să fim foarte atenți și nu putem vinde mașini din alocarea echipei în acest moment. „Sunt sigur că odată ce oamenii văd că piloții folosesc aceste mașini în altă parte, atunci va exista o oportunitate de a vinde mai mult.

Sunt cele mai bune mașini de raliu, dar nu ne așteptăm să vindem sute, nu este Rally2. „Întotdeauna am vândut aceste mașini și întotdeauna există clienți cu buget pentru a le cumpăra. Sper că vom vedea mai multe în următoarele luni.” În prezent, M-Sport se află în fruntea clasamentului producătorilor WRC, pilotul echipei pentru sezonul întreg, Craig Breen, sprijinindu-l pe Loeb terminând pe locul al treilea la Monte Carlo, în spatele lui Sebastien Ogier de la Toyota, care la fel ca Loeb contestă doar un program parțial.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Echipa va prezenta trei înscrieri pentru a doua rundă a campionatului de săptămâna viitoare din Suedia, după ce un angajament conflictual cu Săptămâna Modei de la Milano l-a determinat pe Lorenzo Bertelli să se retragă.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiți AICI!
Sursa: Motorsport Network
Photocredit: Motorsport Network
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Ioana Marcu

Ioana Marcu

RELATED ARTICLES