Latest Posts

„Undă verde” pentru desfășurarea WRC Monte Carlo 2021

Vizualizări: 26431

Aminteam într-un articol anterior cum că, desfășurarea WRC Monte Carlo este sub semnul întrebării și exista posibilitatea amânării sau chiar anularii primei etape din Campionatul Mondial de Raliuri din cauza Covid-19. 

În cele din urma, FIA, Automobile Club de Monaco și prefectul zonei Hautes-Alpes au căzut la un acord favorabil pentru desfășurarea WRC MONTE CARLO 2021, iar prima etapa din actualul sezon care va începe în Gap se va desfășura cu câteva modificări.

  • Shakedown-ul a fost anulat pentru acest sezon
  • Fanii fenomenului automobilistic nu mai au acces in zona parcului de service.
  • Traseul a fost modificat si redus

Decretul Oficial:

[pdf-embedder url=”http://gp24.ro/wp-content/uploads/2021/01/Comunicat-Rally-Monte-Carlo.pdf” title=”Comunicat Rally Monte Carlo”]

Program Oficial pentru Raliul de Monte Carlo 2021:

„Undă verde” pentru desfășurarea WRC Monte Carlo 2021

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa: Fanrally.ro
Photocredit: Rally Monte Carlo
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Fanrally.ro

Latest Posts

Don't Miss