More

  Latest Posts

  Luca Marini spere să se adapteze cât mai repede la clasa MotoGP

  Unul dintre debutanții din acest an, Luca Marini, a vorbit după prima experiență cu motocicleta Ducati de MotoGP. Italianul va concura în 2021 pentru Sky VR46, pe o motocicletă Ducati de client.

  În vârstă de 23 de ani, Luca Marini face anul acesta pasul la clasa regină, în echipa Sky VR46 deținută de fratele său, Valentino Rossi. După un sezon excepțional făcut în 2020, la clasa intermediară, Marini a testat aseară în premieră noua motocicletă Ducati cu care va concura la MotoGP în 2021.

  Testul a decurs normal și fără emoții, iar Marini a vorbit pe larg despre prima sa experiență cu o motocicletă de MotoGP. “Ce putere incredibilă are motocicleta! Mă așteptam la asta. Prima ieșire pe circuit a fost un moment aparte. Am făcut câteva tururi bune și m-am concentrat exclusiv pe găsirea un stil de pilotaj care să-mi ofere încredere.” a comentat Luca Marini.

  “Perioada de frânare a fost surprinzătoare pentru mine. Nu sunt foarte confortabil încă cu discurile de carbon, e ceva diferit și trebuie să lucrez la felul în care pilotez motocicleta. Astăzi am fost capabil să-mi îmbunătățesc poziția pe motocicletă, după ce am lucrat la toate detaliile. Motocicleta Ducati este mare, eu sunt foarte înalt. Nu sunt foarte mulțumit cu timpii pe tur, dar mâine sunt convins că îi voi îmbunătăți. Per total a fost o zi plină, dar fizic mă simt excelent.” a concluzionat tânărul pilot italian.

  Luca Marini va fi prezent și în testul de astăzi. Italianul își va face debutul oficial la clasa regină pe 28 martie, cu prilejul Marelui Premiu al Qatarului, runda inaugurală a clasei MotoGP.

  Sursa: MotoGP

  Photocredit: Cycle News


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss