Latest Posts

Luca Marini spere să se adapteze cât mai repede la clasa MotoGP

Vizualizări: 10239

Unul dintre debutanții din acest an, Luca Marini, a vorbit după prima experiență cu motocicleta Ducati de MotoGP. Italianul va concura în 2021 pentru Sky VR46, pe o motocicletă Ducati de client.

În vârstă de 23 de ani, Luca Marini face anul acesta pasul la clasa regină, în echipa Sky VR46 deținută de fratele său, Valentino Rossi. După un sezon excepțional făcut în 2020, la clasa intermediară, Marini a testat aseară în premieră noua motocicletă Ducati cu care va concura la MotoGP în 2021.

Testul a decurs normal și fără emoții, iar Marini a vorbit pe larg despre prima sa experiență cu o motocicletă de MotoGP. “Ce putere incredibilă are motocicleta! Mă așteptam la asta. Prima ieșire pe circuit a fost un moment aparte. Am făcut câteva tururi bune și m-am concentrat exclusiv pe găsirea un stil de pilotaj care să-mi ofere încredere.” a comentat Luca Marini.

“Perioada de frânare a fost surprinzătoare pentru mine. Nu sunt foarte confortabil încă cu discurile de carbon, e ceva diferit și trebuie să lucrez la felul în care pilotez motocicleta. Astăzi am fost capabil să-mi îmbunătățesc poziția pe motocicletă, după ce am lucrat la toate detaliile. Motocicleta Ducati este mare, eu sunt foarte înalt. Nu sunt foarte mulțumit cu timpii pe tur, dar mâine sunt convins că îi voi îmbunătăți. Per total a fost o zi plină, dar fizic mă simt excelent.” a concluzionat tânărul pilot italian.

Luca Marini va fi prezent și în testul de astăzi. Italianul își va face debutul oficial la clasa regină pe 28 martie, cu prilejul Marelui Premiu al Qatarului, runda inaugurală a clasei MotoGP.

Sursa: MotoGP
Photocredit: Cycle News
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

MotoGP

Latest Posts

Don't Miss