Merpano Banner ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner KMS Banner Yato Banner
More

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  Luca Marini se impune la Sepang, coechipierul Bagnaia cucereste titlul

  Luca Marini (Sky VR46) a obtinut prima victorie din cariera in Marele Premiu al Malaeziei la clasa Moto2, dupa ce a rezistat eforturilor portughezului Miguel Oliveira (Red Bull KTM Ajo). Francesco Bagnaia (Sky VR46) si-a urmarit interesul si a incheiat al 3-lea, amanetand astfel titlul de campion mondial al clasei intermediare.

  Miguel Oliveira a fost performerul startului, lusitanul tasnind din linia a treia pana in pozitia de lider in virajul 1. Totusi, protejatul lui Aki Ajo nu s-a bucurat mult de pozitia fruntasa, Luca Marini avand interiorul in virajul 2. Poleman-ul Alex Marquez a plecat execrabil, ajungand dupa un singur viraj abia pe locul 9.

  Pecco Bagnaia si Oliveira au schimbat intre ei locul 2 de cateva ori, ceea ce i-a permis lui Luca Marini sa ia un avans important. Pana la urma, liderul clasamentului general a constientizat ca isi asuma niste riscuri inutile si nu a mai ripostat in fata portughezului.

  Oliveira a reusit sa topeasca diferenta pana la Marini, insa depasirea a fost o cu totul alta poveste, pilotul KTM fiind efectiv neputincios. Norocul nu i-a suras nici din spate, el avand nevoie ca Bagnaia sa fie depasit de cat mai multi piloti pentru a amana verdictul luptei la titlu. Desi imediat in spatele lui Bagnaia erau multi piloti cu pretentii, precum Mattia Pasini, Lorenzo Baldassarri sau Alex Marquez, niciunul nu s-a incumetat la atac.

  In momentele decisive ale cursei, Marini s-a distantat din nou de Oliveira, risipind orice speranta la titlu a portughezului. Singurul pilot ce a mai animat cursa cu depasiri a fost Fabio Quartararo, care a trecut atat de A. Marquez, cat si de Baldassarri, pentru a ajunge pe locul 5.

  Nimic altceva nu a mai perturbat linistea si ordinea de pe circuit, astfel ca echipa lui Valentino Rossi a avut dublu motiv de bucurie la trecerea liniei de sosire – prima victorie din cariera lui Luca Marini, respectiv titlul mondial al lui Francesco Bagnaia.

  credit foto – Bikesport News  Crezi că poți prezice rezultatele curselor următoare?
  Dacă reușești, noi te premiem!

  Primii 3 participanți care prezic corect rezultatele vor primi gadget-uri cool după fiecare cursă, iar la finalul sezonului punem la bătaie 2 bilete la Marele Premiu al Ungariei din 2022, un voucher Pirelli în valoare de 1500 RON și un abonament de un an la F1TV.

  Ce mai aștepți? Înscrie-ți predicțiile în GP24 PRONOCONTEST începând cu data de 9.07.2021!


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Merpano Banner Radical ART Banner Your Banner Alpha Oils Banner Yato Banner

  Latest Posts

  License-1 License-2 Your Banner Nankang-1 Nankang-2

  Don't Miss