More

  Latest Posts

  Luca Ghiotto va concura cu Aston Martin la debutul său în cursa de 12 ore de la Bathurst

  Fostul pilot de Formula 2, Luca Ghiotto își va face debutul în Bathurst 12 Hour cu echipa R-Motorsport Aston Martin luna viitoare. Ghiotto va împărți Aston-ul Martin Vantage GT3 # 62 de R-Motorsport cu Marvin Kirchhofer, concurentul de la Bathurst de anul trecut și Olli Caldwell, în vârstă de 17 ani, care își va face prima sa apariție într-o cursă GT3.

  Luca Ghiotto a terminat cu cursele de monopost după ce a asigurat cea mai bună poziție a treia din carieră în sezonul F2 2019, al patrulea an succesiv la acel nivel.

  Bathurst va marca prima ieșire a pilotului italian cu ținuta elvețiană înainte de intrarea sa în întregul sezon în anduranța și sprintul din GT World Challenge Europe (numită anterior Blancpain GT Series).

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  R-Motorsport a anunțat deja că Scott Dixon, campionul IndyCar de cinci ori, asul Aussie Supercars, Rick Kelly și pilotul de uzină Aston, Jake Dennis, vor pilota cealaltă intrare a echipei pentru runda de deschidere a sezonului Challenge Intercontinental GT 2020.

  „Suntem mândri să intrăm cu cea mai puternică linie de piloți GT3. Luca Ghiotto și Olli Caldwell s-au alăturat lui R-Motorsport GT3 Pro Marvin Kirchhofer, două tinere talente sunt bine primite în deschiderea sezonului la Bathurst ”, a declarat directorul echipei, Florian Kamelger.

  „Împreună cu echipa de piloți a lui Scott Dixon, Rick Kelly și Jake Dennis, în mașina cu sponsorul Castrol, completează echipa noastră formidabilă cu două mașini.” „Suntem încântați să revenim„ Down Under ”pentru deschizătorul sezonului GT3 cu această linie de piloți. Ultima dată când am concurat la Bathurst am obținut un loc doi senzațional, cel mai bun rezultat reușit vreodată de Aston Martin în acest faimos eveniment.

  “Cursa de 12 ore din Australia este una dintre cele mai importante curse de anduranță GT3 din lume, iar obținerea unui rezultat de top în clasicul de la Mount Panorama, este sigură că va fi din nou o mare provocare.”

  Bathrust 12 Hour 2020 va avea loc pe 2 februarie.

  Sursa: GP24 Author, Adrian Gros

  Photocredit: Luca Ghiotto / R-Motorsport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss