Latest Posts

Luca Ghiotto va concura cu Aston Martin la debutul său în cursa de 12 ore de la Bathurst

Vizualizări: 28229

Fostul pilot de Formula 2, Luca Ghiotto își va face debutul în Bathurst 12 Hour cu echipa R-Motorsport Aston Martin luna viitoare. Ghiotto va împărți Aston-ul Martin Vantage GT3 # 62 de R-Motorsport cu Marvin Kirchhofer, concurentul de la Bathurst de anul trecut și Olli Caldwell, în vârstă de 17 ani, care își va face prima sa apariție într-o cursă GT3.

Luca Ghiotto a terminat cu cursele de monopost după ce a asigurat cea mai bună poziție a treia din carieră în sezonul F2 2019, al patrulea an succesiv la acel nivel.

Bathurst va marca prima ieșire a pilotului italian cu ținuta elvețiană înainte de intrarea sa în întregul sezon în anduranța și sprintul din GT World Challenge Europe (numită anterior Blancpain GT Series).

Luca Ghiotto va concura cu Aston Martin la debutul său în cursa de 12 ore de la Bathurst

 

 

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

R-Motorsport a anunțat deja că Scott Dixon, campionul IndyCar de cinci ori, asul Aussie Supercars, Rick Kelly și pilotul de uzină Aston, Jake Dennis, vor pilota cealaltă intrare a echipei pentru runda de deschidere a sezonului Challenge Intercontinental GT 2020.

„Suntem mândri să intrăm cu cea mai puternică linie de piloți GT3. Luca Ghiotto și Olli Caldwell s-au alăturat lui R-Motorsport GT3 Pro Marvin Kirchhofer, două tinere talente sunt bine primite în deschiderea sezonului la Bathurst ”, a declarat directorul echipei, Florian Kamelger.

„Împreună cu echipa de piloți a lui Scott Dixon, Rick Kelly și Jake Dennis, în mașina cu sponsorul Castrol, completează echipa noastră formidabilă cu două mașini.” „Suntem încântați să revenim„ Down Under ”pentru deschizătorul sezonului GT3 cu această linie de piloți. Ultima dată când am concurat la Bathurst am obținut un loc doi senzațional, cel mai bun rezultat reușit vreodată de Aston Martin în acest faimos eveniment.

“Cursa de 12 ore din Australia este una dintre cele mai importante curse de anduranță GT3 din lume, iar obținerea unui rezultat de top în clasicul de la Mount Panorama, este sigură că va fi din nou o mare provocare.”

Bathrust 12 Hour 2020 va avea loc pe 2 februarie.

Sursa: GP24 Author, Adrian Gros
Photocredit: Luca Ghiotto / R-Motorsport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

GP24 Author, Adrian Gros

Latest Posts

Don't Miss