Latest Posts

Luca Corberi a făcut o declarație oficială, în urma incidentului de la Lonato

Vizualizări: 26639

Luca Corberi a iscat un incident de proporții în cursa finală din Campionatul Internațional de Karting KZ, din Lonato, Italia, după ce a afișat un comportament scandalos pe circuit. A încercat să arunce cu o bucată din propriul kart intr-unul dintre rivali, iar după cursă a fost văzut lovindu-l pe acesta (Paolo Ippolito).

FIA investighează întâmplarea, dar până să ajungă la o concluzie, Luca Corberi a făcut o declarație:

„Aș vrea să îmi cer iertare față de întreaga comunitate din motorsport, pentru ce am făcut. Nu am nicio scuză, nu pot să-mi explic de ce am comis un act atât de dizgrațios, nu am mai făcut așa ceva în cei 15 ani de carieră, și sper să nu i se mai întâmple nimănui în viitor.

După cursă, când am fost chemat de judecătorii sportivi, i-am rugat să îmi ia definitiv licența, deoarece am fost conștient de greșeala mea ireparabilă, dar mi s-a arătat în regulamentul internațional, că nu pot face asta. Deci vă rog să nu îi trageți la răspundere, nu este vina lor, ei și-au făcut treaba cât de bine au putut.

Din acest motiv, am decis să nu mai iau parte în vreo competiție de motorsport, pentru tot restul vieții. Așa este corect.

Familia mea este în karting din 1985, am văzut sportul crescând, am văzut cele mai frumoase și urâte momente. Acest episod vă fi amintit, drept unul din cele mai urâte și nu voi uita niciodată ce am făcut.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Nu cer indulgență, pentru că nu o merit. Sunt complet de acord cu orice sancțiune.

Vă scriu astăzi ca să îmi cer iertare, chiar dacă nu e suficient, pentru că după toate lucrurile urâte din acest eveniment, cel mai rău a fost făcut de mine, un băiat care iubește acest sport, și care după cea mai rea zi din viață lui își va aminti și momentele frumoase.

Vă mulțumesc!”

Luca Corberi a făcut o declarație oficială, în urma incidentului de la Lonato

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss