More

  Latest Posts

  Luca Corberi a făcut o declarație oficială, în urma incidentului de la Lonato

  Luca Corberi a iscat un incident de proporții în cursa finală din Campionatul Internațional de Karting KZ, din Lonato, Italia, după ce a afișat un comportament scandalos pe circuit. A încercat să arunce cu o bucată din propriul kart intr-unul dintre rivali, iar după cursă a fost văzut lovindu-l pe acesta (Paolo Ippolito).

  FIA investighează întâmplarea, dar până să ajungă la o concluzie, Luca Corberi a făcut o declarație:

  „Aș vrea să îmi cer iertare față de întreaga comunitate din motorsport, pentru ce am făcut. Nu am nicio scuză, nu pot să-mi explic de ce am comis un act atât de dizgrațios, nu am mai făcut așa ceva în cei 15 ani de carieră, și sper să nu i se mai întâmple nimănui în viitor.

  După cursă, când am fost chemat de judecătorii sportivi, i-am rugat să îmi ia definitiv licența, deoarece am fost conștient de greșeala mea ireparabilă, dar mi s-a arătat în regulamentul internațional, că nu pot face asta. Deci vă rog să nu îi trageți la răspundere, nu este vina lor, ei și-au făcut treaba cât de bine au putut.

  Din acest motiv, am decis să nu mai iau parte în vreo competiție de motorsport, pentru tot restul vieții. Așa este corect.

  Familia mea este în karting din 1985, am văzut sportul crescând, am văzut cele mai frumoase și urâte momente. Acest episod vă fi amintit, drept unul din cele mai urâte și nu voi uita niciodată ce am făcut.

  Nu cer indulgență, pentru că nu o merit. Sunt complet de acord cu orice sancțiune.

  Vă scriu astăzi ca să îmi cer iertare, chiar dacă nu e suficient, pentru că după toate lucrurile urâte din acest eveniment, cel mai rău a fost făcut de mine, un băiat care iubește acest sport, și care după cea mai rea zi din viață lui își va aminti și momentele frumoase.

  Vă mulțumesc!”


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss