More

  Latest Posts

  Logan Sargeant, pilotul academiei Williams, va debuta în F2 în Arabia Saudită

  Juniorul Williams, Logan Sargeant, își va face debutul în Formula 2 cu HWA RACELAB în Arabia Saudită, avansând după trei sezoane în Formula 3.

  În 2021, Sargeant a condus Charouz Racing System la cel mai mare număr de puncte din F3, precum și la prima victorie la acel nivel. Ocupând locul șapte în clasamentul piloților, Sargeant a urcat în total pe patru podiumuri, inclusiv victoria în cursa 1 de la Sochi.

  În sezonul 2020, el a fost un challenger la titlu cu PREMA, pierzând cu puțin timp campionatul în fața actualului lider F2, Oscar Piastri, terminând pe locul al treilea la general, cu șase podiumuri și două victorii.

  Sargeant

  Anunțat ca membru al Academiei de piloți Williams în octombrie, americanul este și câștigător de curse în Formula Renault Eurocup și Formula 4 britanică.

  Se va alătura italianului Alessio Deledda la HWA, înlocuindu-l pe Jake Hughes la Jeddah. Echipa germană nu și-a anunțat încă formația pentru finala sezonului de la Abu Dhabi.

  Jack Doohan va participa și el în ultimele două runde de F2 cu MP Motorsport. Australianul a terminat pe locul al doilea în campionatul de Formula 3 din acest an pentru Trident și va face pasul până la F2 în Arabia Saudită.

  Mai multe ştiri despre Campionatul de Formula 2 găsiţi AICI!

  Sursa: Formula 1

  Photocredit: Formula 1


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss