More

  Latest Posts

  Loeb – Tentația de a reveni în WRC cu Ford Puma este mare

  Sebastien Loeb a recunoscut că este dificil să „reziste tentației” unei alte ieșiri în Campionatul Mondial de Raliuri cu un Ford Puma M-Sport, dacă se ivește ocazia.

  Campionul de nouă ori WRC, Sebastien Loeb, a revenit triumfător în această categorie luna trecută pentru a obține cea de-a 80-a victorie din carieră la deschiderea sezonului de la Raliul din Monte Carlo de luna trecută, alături de copilotul debutant Isabelle Galmiche. Raliul cu M-Sport a fost convenit ca o apariție unică, deși echipa britanică a dezvăluit în urma evenimentului că și-ar dori să-l vadă pe Loeb revenind pentru alte evenimente în acest sezon, dacă se poate ajunge la un acord.

  Într-un interviu pe site-ul său oficial, Loeb, care a ridicat titlul Race of Champions la începutul acestei luni, a dezvăluit că i-ar fi greu să refuze o altă ieșire WRC cu Puma. Loeb se confruntă cu un program încărcat în acest sezon, cuprinzând campanii în Extreme E pentru echipa X44 a lui Lewis Hamilton și noul Campionat Mondial de Rally-Raid în care concurează pentru echipa Bahrain Raid Xtreme, ambele conduse de Prodrive.

  „Restul sezonului va consta prin urmare din Extreme E și Campionatul Mondial de Rally-Raid cu BRX”, a spus Loeb. „Acestea sunt cele două programe ale mele principale și sunt foarte concentrat pe asta cu Prodrive. Evident, dacă va apărea ocazia să mă întorc la volanul unui Puma Hybrid Rally1, nu știu dacă aș putea rezista tentației.”

  Sebastian Loeb

  M-Sport continuă să poarte discuții pentru a asigura serviciile lui Loeb pentru runde ulterioare din acest sezon. Dacă echipa continuă să pregătească patru mașini în acest sezon, se pare că Raliul Safari din iunie, vizita din septembrie în Noua Zeelandă și finalul sezonului din noiembrie în Japonia sunt evenimentele pe care le țintește pentru Loeb. Niciunul dintre aceste raliuri nu se confruntă cu celelalte angajamente ale lui Loeb în Extreme E sau Campionatul Mondial de Rally-Raid.

  Directorul echipei M-Sport, Richard Millener, a confirmat că mai este de lucru pentru a asigura un acord cu Loeb. „Încă discutăm din această parte, ca să fim sinceri”, a spus Millener. „Ar fi grozav să-l vedem în mașină, dar mai sunt multe de rezolvat înainte să putem merge mai departe. Dar în acest moment nu avem nimic interesant de împărtășit.”

  Loeb va reveni la acțiunea Extreme E în acest weekend, când seria electrică începe a doua campanie în Arabia Saudită. M-Sport va reveni la acțiunea WRC weekendul viitor, când campionatul se va îndrepta către Raliul Suediei, unde va prezenta trei înscrieri pentru Craig Breen, Gus Greensmith și Adrien Fourmaux după retragerea lui Lorenzo Bertelli din cauza angajamentelor de muncă.

  • Mai multe știri despre Campionatul Mondial de Raliuri găsiți AICI!

  Sursa: Motorsport Network

  Photocredit: Motorsport Network


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss