Latest Posts

Lista de intrări FIA Formula-E 2018/2019 confirmată.

Vizualizări: 10545

FIA a confirmat lista de intrare pentru sezonul 2018/19 ABB FIA Formula E Championship.

În acest an, lista extinsă la 11 echipe va vedea că 22 de piloți vor avea loc pe grila, prima etapă fiind lansată în Ad Diriyah, Arabia Saudită, pe 15 decembrie.

Toți cei patru foști campioni se întorc în noua mașină FIA Formula Generation-2, Jean-Eric Vergne sperând să devină primul dublu campion din istoria seriei cu echipa DS TECHEETAH.

Șase fețe proaspete se vor confrunta cu prima lor cursa Formula E în doar o lună – Stoffel Vandoorne și Gary Paffett pentru HWA Racelab, Max Gunther pentru GEOX Dragon, Felipe Massa pentru echipa Venturi Formula E, Alexander Albon pentru Nissan e.dams și Alexander Sims pentru BMW i Andretti Motorsport.

Mai mulți piloți se întorc la campionat pentru campania viitoare care a participat la Formula E înainte, dar nu și pentru cel de-al patrulea sezon complet – printre aceștia se numără Robin Frijns pentru Envision Virgin Racing și Tom Dillmann pentru echipa NIO Formula E.

Lista de intrări FIA Formula-E 2018/2019 confirmată.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss