More

  Latest Posts

  Lista de intrări FIA Formula-E 2018/2019 confirmată.

  FIA a confirmat lista de intrare pentru sezonul 2018/19 ABB FIA Formula E Championship.

  În acest an, lista extinsă la 11 echipe va vedea că 22 de piloți vor avea loc pe grila, prima etapă fiind lansată în Ad Diriyah, Arabia Saudită, pe 15 decembrie.

  Toți cei patru foști campioni se întorc în noua mașină FIA Formula Generation-2, Jean-Eric Vergne sperând să devină primul dublu campion din istoria seriei cu echipa DS TECHEETAH.

  Șase fețe proaspete se vor confrunta cu prima lor cursa Formula E în doar o lună – Stoffel Vandoorne și Gary Paffett pentru HWA Racelab, Max Gunther pentru GEOX Dragon, Felipe Massa pentru echipa Venturi Formula E, Alexander Albon pentru Nissan e.dams și Alexander Sims pentru BMW i Andretti Motorsport.

  Mai mulți piloți se întorc la campionat pentru campania viitoare care a participat la Formula E înainte, dar nu și pentru cel de-al patrulea sezon complet – printre aceștia se numără Robin Frijns pentru Envision Virgin Racing și Tom Dillmann pentru echipa NIO Formula E.

  Screenshot 2018 11 19 23.12.59


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss