GP24 Media

LATEST POSTS

Lista de intrări FIA Formula-E 2018/2019 confirmată.

Vizualizări: 10064

FIA a confirmat lista de intrare pentru sezonul 2018/19 ABB FIA Formula E Championship.

În acest an, lista extinsă la 11 echipe va vedea că 22 de piloți vor avea loc pe grila, prima etapă fiind lansată în Ad Diriyah, Arabia Saudită, pe 15 decembrie.

Toți cei patru foști campioni se întorc în noua mașină FIA Formula Generation-2, Jean-Eric Vergne sperând să devină primul dublu campion din istoria seriei cu echipa DS TECHEETAH.

Dragi fani Formula 1 și Motorsport,

Pentru a continua să îmbunătățim experiența urmăritorilor noștri pe această rețea de socializare, am decis că, din cauza numeroaselor cazuri în care oamenii sunt blocați de pe chat-urile comunității, ar trebui să oferim o alternativă pentru aceste grupuri de chat.

Vă invităm pe toți să aruncați o privire la https://chat.gp24.ro/ în timpul viitorului weekend de cursă pentru Marele Premiu al Statelor Unite, care va avea un grup dedicat pe aplicația noastră de chat. Există, de asemenea, câteva grupuri pentru echipele de top, dacă doriți să discutați acolo cu fani care gândesc la fel.

În acest moment, chat-ul este accesibil din orice browser mobil, laptop și desktop prin intermediul următorului link: https://chat.gp24.ro/ Participarea la chat nu necesită crearea unui cont, iar singurul dezavantaj este că setările de profil nu vor fi salvate și unele vor trebui completate de fiecare dată când vă conectați.

Așteptăm cu nerăbdare să vă primim în grupul (grupurile) de chat cu moderare umană, unde vom încerca să reducem moderarea la strictul necesar pentru a maximiza libertatea de opinie și de exprimare în limitele bunului simț.

 

Șase fețe proaspete se vor confrunta cu prima lor cursa Formula E în doar o lună – Stoffel Vandoorne și Gary Paffett pentru HWA Racelab, Max Gunther pentru GEOX Dragon, Felipe Massa pentru echipa Venturi Formula E, Alexander Albon pentru Nissan e.dams și Alexander Sims pentru BMW i Andretti Motorsport.

Mai mulți piloți se întorc la campionat pentru campania viitoare care a participat la Formula E înainte, dar nu și pentru cel de-al patrulea sezon complet – printre aceștia se numără Robin Frijns pentru Envision Virgin Racing și Tom Dillmann pentru echipa NIO Formula E.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Frank van Nunen

Frank van Nunen

Peste 30 de ani de experiență profesională în industria sporturilor cu motor, condusă de o pasiune uriașă pentru partea sportivă și de marketing. Fondator al platformei GP24, care lucrează pentru a promova Motorsportul și talentele din motorsportul românesc pe scena internațională.

RELATED ARTICLES