GP24 Media

LATEST POSTS

Liderul WRC, Elfyn Evans, trage speranțe de a revendica titlul luna viitoare

Vizualizări: 11328

Evans deține un avans de 14 puncte față de coechipierul său de la Toyota, de șase ori campion, Sebastien Ogier, care participă, de asemenea, la Raliul de la Monza, etapă care urmează să se desfășoare în continuare, în ciuda îngrijorărilor legate de restricțiile curente ale Coronavirusului din Italia.

Evans își propune să devină primul britanic care câștigă titlul Raliului Mondial, de când regretatul Richard Burns a realizat acest lucru în 2001.

Cum evenimentul de la Ypres din octombrie a fost anulat din cauza crizei globale de sănătate, o cursă terminată pe locul doi la etapa de la Monza ar fi suficientă pentru Evans să își asigure premiul, chiar dacă Ogier reușește să câștige evenimentul și să înscrie maximul de puncte Power Stage.

Cu toate acestea, întrucât Monte Carlo este singura rundă în care galezul a avut șansa să probeze Yaris-ul pe asfalt, el consideră că acest lucru îi va face treaba mult mai dificilă.
“Testul nostru pre-Monza Rally va fi crucial, deoarece avem o experiență limitată la Yaris WRC în acel cadru”, a declarat Evans pentru Motorsport.com. „Trebuie să profităm la maximum de testul nostru pentru a ne asigura că suntem confortabili”.

Evans speră că informațiile colectate de la Monte Carlo- unde a terminat pe locul trei la debutul său cu Toyota – și raliurile de asfalt de anul trecut pot fi folosite pentru a ajuta la configurarea sistemului Yaris WRC în fereastra scurtă care le va fi disponibilă inginerilor.

În afară de etapa de sâmbătă a Raliului de la Monza, care va avea loc pe drumurile din nord-estul celebrului loc al Grand Prix-ului italian, cea mai mare parte a acțiunii va avea loc între granițele „Catedralei Vitezei”.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2023)

 

„Provocarea evenimentului este că există două caracteristici foarte diferite ale etapelor de la raliu și este dificil să te pregătești pentru asta cu un test de o zi”, a continuat de trei ori câștigătorul evenimentului WRC, Elfyn Evans.

„Ne propunem să folosim datele anterioare, în special pentru a ajuta la pregătirea etapelor montane de sâmbătă. Deși nu este exact același lucru, putem prelua informații din Monte, Corsica și Spania și avem o idee despre unde trebuie să fim.”

Sursa: World Rally Championship
Photocredit: World Rally Championship
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Hamilton, DRS

Faceți clic pe imaginea de mai sus pentru a accesa site-ul GP24 PronoContest (https://gp24-pronocontest.ro/) unde puteți juca jocul de pronosticuri F1 100% gratuit și puteți câștiga premii interesante.

DON'T MISS

Andra Dozsa

Andra Dozsa

RELATED ARTICLES