More

  Latest Posts

  Lexus își retrage sprijinul direct pentru programul GT3 în Europa

  O scurtă declarație emisă de Lexus Europe confirmă faptul că sprijinul mărcii pentru programul GT3 în Europa va înceta cu efect imediat.

  Cel mai recent reprezentat de Tech 1 Racing / Panis Racing, cu o singură mașină în GT World Challenge Europe, Lexus RC F GT3 a fost, de asemenea, în campania Emil Frey Racing (în imaginea de mai jos) în competiția europeană în sezoanele anterioare și de Farnbacher Racing, cu succes în VLN și în International GT Open.

  Emil Frey Lexus RC F GT3

  Declarația Lexus spune:

  „După patru sezoane satisfăcătoare, Lexus Europe a atins finalul natural al sprijinului său direct pentru proiectele de curse GT3 din Europa. Pe măsură ce direcția strategică a mărcii evoluează, menținând Lexus în fruntea electrificării automobilelor, Lexus Europe se va concentra pe alte modalități de a interacționa cu clienții de pe continent.”

  „Se așteaptă ca RC F GT3 să continue să concureze în seria GT3 din America de Nord și Japonia și ar putea reveni la competiția europeană cu echipe finanțate independent.”

  „Lexus Europe își exprimă mulțumirile pentru Tech 1 Racing și Panis Racing pentru cooperarea pozitivă din 2019 și dorește echipei toate cele bune în demersurile sale viitoare. Acest lucru nu are impact asupra modelului obișnuit RC F care va continua să facă parte din gama Lexus din Europa.”

  Sursa: Lexus Europe

  Photocredit: Lexus Europe


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss