Latest Posts

Lexus își retrage sprijinul direct pentru programul GT3 în Europa

Vizualizări: 25193

O scurtă declarație emisă de Lexus Europe confirmă faptul că sprijinul mărcii pentru programul GT3 în Europa va înceta cu efect imediat.

Cel mai recent reprezentat de Tech 1 Racing / Panis Racing, cu o singură mașină în GT World Challenge Europe, Lexus RC F GT3 a fost, de asemenea, în campania Emil Frey Racing (în imaginea de mai jos) în competiția europeană în sezoanele anterioare și de Farnbacher Racing, cu succes în VLN și în International GT Open.

Lexus își retrage sprijinul direct pentru programul GT3 în Europa

Declarația Lexus spune:

„După patru sezoane satisfăcătoare, Lexus Europe a atins finalul natural al sprijinului său direct pentru proiectele de curse GT3 din Europa. Pe măsură ce direcția strategică a mărcii evoluează, menținând Lexus în fruntea electrificării automobilelor, Lexus Europe se va concentra pe alte modalități de a interacționa cu clienții de pe continent.”

„Se așteaptă ca RC F GT3 să continue să concureze în seria GT3 din America de Nord și Japonia și ar putea reveni la competiția europeană cu echipe finanțate independent.”

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

„Lexus Europe își exprimă mulțumirile pentru Tech 1 Racing și Panis Racing pentru cooperarea pozitivă din 2019 și dorește echipei toate cele bune în demersurile sale viitoare. Acest lucru nu are impact asupra modelului obișnuit RC F care va continua să facă parte din gama Lexus din Europa.”

Sursa: Lexus Europe
Photocredit: Lexus Europe
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Lexus Europe

Latest Posts

Don't Miss