Latest Posts

Krummenacher câştigă o cursă dramatică la Phillip Island

Vizualizări: 19583

Randy Krummenacher a scăpat de probleme la boxe de orice fel şi a reuşit să câştige prima rundă a sezonului 2019 World Supersport la Phillip Island.

La începutul weekend-ului a fost confirmat că o oprire la boxe obligatorie va avea loc din cauza unor îngrijorări în legătură cu siguranţa pneurilor.

Oprirea a creat dramă pentru rivalii lui Krummenacher de la fruntea plutonului, fapt ce i-a oferit şansa de a se distanţa şi de a lua o victorie confortabilă.

Colegul de echipă al său la Bardahl Evan Bros Yamaha, Frederico Caricasulo, care a intrat la boxe cu un tur mai târziu, a ieşit de la boxe cu standul pentru roata din spate încă ataşată, inginerii săi fiind forţaţi să alerge şi să îl elibereze înainte să poată continua.

Italianul a pierdut şase secunde care i-au distrus şansele la victorie în ciuda faptului că se luptase cu Krummenacher pentru prima poziţie spre startul cursei.

Jules Cluzel, care rula al treilea înainte de oprire, a primit o penalizare pentru că a plecat de la boxe înaintea timpului minim de staţionare, dar această penalizare nu l-a afectat, locul său 2 fiind în siguranţă.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Caricasulo a terminat pe trei, urmat de Hector Barbera, Hikari Okubo şi Corentin Perolari. Peter Sebestyen a luat locul opt pentru CIA Landlords Insurance Honda urmata de Loris Cresson pentru Kallio Yamaha şi debutantul JUles Danilo completând top 10-ul. Ultimele poziţii cu puncte au fost luate de Lucas Mahia pe 12, urmat de Jaimie Van Sikkelerus, Glenn van Straalen şi Ayrton Badovini.

Foto-credit: Bardahl Evan Bros Yamaha

 

Sursa:
Photocredit:
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Latest Posts

Don't Miss