More

  Latest Posts

  Krummenacher câştigă o cursă dramatică la Phillip Island

  Randy Krummenacher a scăpat de probleme la boxe de orice fel şi a reuşit să câştige prima rundă a sezonului 2019 World Supersport la Phillip Island.

  La începutul weekend-ului a fost confirmat că o oprire la boxe obligatorie va avea loc din cauza unor îngrijorări în legătură cu siguranţa pneurilor.

  Oprirea a creat dramă pentru rivalii lui Krummenacher de la fruntea plutonului, fapt ce i-a oferit şansa de a se distanţa şi de a lua o victorie confortabilă.

  Colegul de echipă al său la Bardahl Evan Bros Yamaha, Frederico Caricasulo, care a intrat la boxe cu un tur mai târziu, a ieşit de la boxe cu standul pentru roata din spate încă ataşată, inginerii săi fiind forţaţi să alerge şi să îl elibereze înainte să poată continua.

  Italianul a pierdut şase secunde care i-au distrus şansele la victorie în ciuda faptului că se luptase cu Krummenacher pentru prima poziţie spre startul cursei.

  Jules Cluzel, care rula al treilea înainte de oprire, a primit o penalizare pentru că a plecat de la boxe înaintea timpului minim de staţionare, dar această penalizare nu l-a afectat, locul său 2 fiind în siguranţă.

  Caricasulo a terminat pe trei, urmat de Hector Barbera, Hikari Okubo şi Corentin Perolari. Peter Sebestyen a luat locul opt pentru CIA Landlords Insurance Honda urmata de Loris Cresson pentru Kallio Yamaha şi debutantul JUles Danilo completând top 10-ul. Ultimele poziţii cu puncte au fost luate de Lucas Mahia pe 12, urmat de Jaimie Van Sikkelerus, Glenn van Straalen şi Ayrton Badovini.

  Foto-credit: Bardahl Evan Bros Yamaha

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.

  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.

  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss