Latest Posts

Junior WRC va avea 5 etape in sezonul 2021.

Vizualizări: 10065

Cea de-a 20-a ediția a FIA Junior WRC vă avea un calendar care vă cuprinde 5 etape. Sezonului trecut, câștigat de Tom Kristensson, a avut doar patru etape din cauza pandemiei. Sezonul 2021 vă avea un număr de 5 etape, dintre care doar una singura a făcut mai făcut parte din acest proiect în sezonul anterior.

Doua raliuri de macadam și trei care se vor desfășură pe asfalt se regăsesc în sezonul actual a ceea ce vă fi Junior WRC 2021.

Croația, un nou venit în Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), deschide seria în perioada 22-25 aprilie. Putini dintre piloții vor cunoaște drumurile asfaltate de lângă Zagreb, oferind o etapa în necunoscut pentru marea majoritate dintre ei.

Macadamul din Portugalia (20 – 23 mai)  vă fi următoarea staționare a caravanei, urmând că sezonul să ajungă la jumătatea acestuia, unde echipajele vor face cunoștință cu crestele și săritoarele probelor de macadam din Estonia, care este programata ntre 15-18 Iulie.

Revenind la asfalt, în perioada 13-15 august vă avea loc penultima etapa din serie, Belgia vă găzduii caravana WRC pentru prima data, iar etapa finala vă avea loc intre 14 – 17 octombrie în Spania.

Echipajele vor concura din nou mașini Ford Fiesta, în configurație Rally4, echipate cu anvelope Pirelli. Vă conta cele mai bune patru rezultate din totalul de cinci, însă vor fi eligibili la punctajul dublu oferit la final, doar echipajele care vor lua startul la cel puțin trei etape, iar puncte bonus vor fi oferite din nou la fiecare etapa.

În colaborare cu unul dintre sponsorii echipei noastre de curse, putem oferi tuturor urmăritorilor noștri o reducere de 10 lei la orice produs comandat de pe tricoumania.ro folosind codul: gp24-10ron. (Acțiune valabilă pentru comenzi până la data de 31.12.2024)

 

Calendarul Junior WRC, 2021:

Junior WRC va avea 5 etape in sezonul 2021.

Sursa: Fanrally.ro
Photocredit: M-Sport
Sponsor:

Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

Fanrally.ro

Latest Posts

Don't Miss