More

  Latest Posts

  Junior WRC va avea 5 etape in sezonul 2021.

  Cea de-a 20-a ediția a FIA Junior WRC vă avea un calendar care vă cuprinde 5 etape. Sezonului trecut, câștigat de Tom Kristensson, a avut doar patru etape din cauza pandemiei. Sezonul 2021 vă avea un număr de 5 etape, dintre care doar una singura a făcut mai făcut parte din acest proiect în sezonul anterior.

  Doua raliuri de macadam și trei care se vor desfășură pe asfalt se regăsesc în sezonul actual a ceea ce vă fi Junior WRC 2021.

  Croația, un nou venit în Campionatul Mondial de Raliuri FIA (WRC), deschide seria în perioada 22-25 aprilie. Putini dintre piloții vor cunoaște drumurile asfaltate de lângă Zagreb, oferind o etapa în necunoscut pentru marea majoritate dintre ei.

  Macadamul din Portugalia (20 – 23 mai)  vă fi următoarea staționare a caravanei, urmând că sezonul să ajungă la jumătatea acestuia, unde echipajele vor face cunoștință cu crestele și săritoarele probelor de macadam din Estonia, care este programata ntre 15-18 Iulie.

  Revenind la asfalt, în perioada 13-15 august vă avea loc penultima etapa din serie, Belgia vă găzduii caravana WRC pentru prima data, iar etapa finala vă avea loc intre 14 – 17 octombrie în Spania.

  Echipajele vor concura din nou mașini Ford Fiesta, în configurație Rally4, echipate cu anvelope Pirelli. Vă conta cele mai bune patru rezultate din totalul de cinci, însă vor fi eligibili la punctajul dublu oferit la final, doar echipajele care vor lua startul la cel puțin trei etape, iar puncte bonus vor fi oferite din nou la fiecare etapa.

  Calendarul Junior WRC, 2021:

  Sursa: Fanrally.ro

  Photocredit: M-Sport


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss