More

  Latest Posts

  Jorge Martin spulbera concurenta la clasa Moto3

  Spaniolul Jorge Martin a dominat copios intrecerea clasei mezine de pe Motorland Aragon, aflandu-se la conducere de la start pana la finish. Italienii Marco Bezzecchi si Enea Bastianini au completat podiumul.

  Pe langa plecarea din pole, un mare avantaj al liderului de la general a fost penalizarea primita de principalul sau rival, Marco Bezzecchi, care a fost aruncat pana pe ultima pozitie a liniei a 6-a. Martin a profitat din plin, a luat un start exemplar, si a inceput usor-usor sa puna secunde intre el si urmaritorii sai.

  Cat timp Bezzecchi isi facea loc prin pluton, pozitiile de podium au fost o afacere intre Fabio Diggianantonio, Marcos Ramirez, Adam Norrodin si Enea Bastianini. Indiferent insa de cine prelua pozitia secunda, diferenta fata de liderul Jorge Martin era intr-o continua crestere.

  Odata ajuns in grupul ce se batea pentru locul 2, Marco Bezzecchi a incercat sa isi impuna autoritatea, insa piloti precum Ramirez si Bastianini nu i-au permis sa evadeze. Cu 9 tururi inainte de final, Bezzecchi a iesit larg si a fost aruncat pana pe locul 8. Incidentul s-a dovedit insa motivator pentru tanarul italian, care in mai putin de 4 tururi a recapatat pozitia secunda, careia nu i-a mai dat drumul.

  In ultimul tur, Enea Bastianini, aflat pe locul 3, a incercat sa treaca de Bezzecchi, in timp ce Fabio Di Giannantonio si Marcos Ramirez pandeau o greseala a pilotului Leopard Racing pentru a-i fura ultima treapta a podiumului.

  Jorge Martin a trecut linia de sosire neincomodat de nimeni, obtinand a 6-a victorie stagionala. In spatele sau, toate incercarile de depasiri au esuat, iar pilotii au luat steagul in patratele in aceeasi ordine in care intrasera in ultimul tur: Bezzecchi – Bastianini – Diggia – Ramirez.

  Japonezul Tatsuki Suzuki a venit al 6-lea, urmat indeaproape de Albert Arenas, ambii reusind o cursa foarte buna. Adam Norrodin a revenit si el in primii 10, luand steagul in patratele de pe locul 8. Jaume Masia si John McPhee au completat top 10-ul. La general, Jorge Martin isi mareste avansul la 13 puncte fata de Marco Bezzecchi si la 41 fata de coechipierul Fabio Di Giannantonio.

   

   

  Foto – Gresini Racing

   


  Nu pierdeti ultimele stiri din lumea uimitoare a motorsportului cu aplicatie GP24.
  Don't miss out on the latest news from the world of Motorsports with the GP24 App.
  Cu noua aplicatie GP24 primiti ultimele stiri direct pe dispozitivul mobil, 100% gratuit / Nu este necesara inregistrarea.
  With the New GP24 App you receive the latest news direct on your mobile device, 100% free / No need to register.
  Pentru/For Android: Faceti clic aici / Click here.
  Pentru/For iOS: Faceti clic aici / Click here.

  Latest Posts

  Don't Miss