More

  Latest Posts

  Jorge Martin spulbera concurenta la clasa Moto3

  Spaniolul Jorge Martin a dominat copios intrecerea clasei mezine de pe Motorland Aragon, aflandu-se la conducere de la start pana la finish. Italienii Marco Bezzecchi si Enea Bastianini au completat podiumul.

  Pe langa plecarea din pole, un mare avantaj al liderului de la general a fost penalizarea primita de principalul sau rival, Marco Bezzecchi, care a fost aruncat pana pe ultima pozitie a liniei a 6-a. Martin a profitat din plin, a luat un start exemplar, si a inceput usor-usor sa puna secunde intre el si urmaritorii sai.

  Cat timp Bezzecchi isi facea loc prin pluton, pozitiile de podium au fost o afacere intre Fabio Diggianantonio, Marcos Ramirez, Adam Norrodin si Enea Bastianini. Indiferent insa de cine prelua pozitia secunda, diferenta fata de liderul Jorge Martin era intr-o continua crestere.

  Odata ajuns in grupul ce se batea pentru locul 2, Marco Bezzecchi a incercat sa isi impuna autoritatea, insa piloti precum Ramirez si Bastianini nu i-au permis sa evadeze. Cu 9 tururi inainte de final, Bezzecchi a iesit larg si a fost aruncat pana pe locul 8. Incidentul s-a dovedit insa motivator pentru tanarul italian, care in mai putin de 4 tururi a recapatat pozitia secunda, careia nu i-a mai dat drumul.

  In ultimul tur, Enea Bastianini, aflat pe locul 3, a incercat sa treaca de Bezzecchi, in timp ce Fabio Di Giannantonio si Marcos Ramirez pandeau o greseala a pilotului Leopard Racing pentru a-i fura ultima treapta a podiumului.

  Jorge Martin a trecut linia de sosire neincomodat de nimeni, obtinand a 6-a victorie stagionala. In spatele sau, toate incercarile de depasiri au esuat, iar pilotii au luat steagul in patratele in aceeasi ordine in care intrasera in ultimul tur: Bezzecchi – Bastianini – Diggia – Ramirez.

  Japonezul Tatsuki Suzuki a venit al 6-lea, urmat indeaproape de Albert Arenas, ambii reusind o cursa foarte buna. Adam Norrodin a revenit si el in primii 10, luand steagul in patratele de pe locul 8. Jaume Masia si John McPhee au completat top 10-ul. La general, Jorge Martin isi mareste avansul la 13 puncte fata de Marco Bezzecchi si la 41 fata de coechipierul Fabio Di Giannantonio.

   

   

  Foto – Gresini Racing

   

  Sursa:
  Photocredit:

  Ați ajuns la finalul articolului. Echipa GP24 vă mulțumește pentru că l-ați citit și speram că v-a plăcut conținutul. Pentru mai mult content de calitate, știri și articole pertinente scrise de oameni pasionați de motorsport, vă recomandam să aruncați o privire pe pagina noastră de Facebook GP24 și să ne dați un like/follow pentru a fi mereu la curent cu noile evenimente din lumea motorsportului.

  Pagina de Facebook GP24: Faceți clic aici pentru a vizualiza

  Latest Posts

  Don't Miss